گـراتن ماکــارونی
ماکارانی فرمی : 350 گرم
گوشت چرخ کرده : 150 گرم
قارچ : 4 عدد
سس بشامل یا سس فرانسه: 1 دستور
پنیر پارمزان : 200 گرم
پیاز : 1 عدد
سیر : 1 حبه
ادویه دلخواه و نمک و فلفل : به مقدار لازم
طرز تهیه :
ظرف نسبتاً بزرگی را پر از آب میکنیم و برای هر بسته ماکارونی ۲ قاشق نمک در آب میریزیم و بعد از جوش آمدن آب ماکارونی را در آن میریزیم و یک دو قاشق روغن در آن میریزیم و میگذاریم بجوشد تا مغز ماکارونی کاملاً نرم شود و زیاد له نشود ماکارونی را در آبکش میریزیم و مقداری آب نیم گرم بروی آن میدهیم تا لیزی و شوری آن گرفته شود.
پیاز را پوست کرده , خلالی خرد کرده و با کمی روغن سرخ کرده تا کمی طلایی شود و کمی زردچوبه اضافه کنید.
گوشت چرخ کرده و سیر رنده شده را به پیاز اضافه کرده و تف دهید تا گوشت پخته شود
سپس قارچ ورقه شده را به مایه گوشتی اضافه کرده و کمی تفت دهید
کمی سس کف ظرف پیرکس بریزید و صاف کنید
سپس نیمی از ماکارانی فرمی آبکش شده را روی سس بریزید
کمی از مواد گوشتی و سس بشامل را به همه جای ماکارانی ها بریزید
بعد روی سس پنیر بریزید
دوباره ماکارانی بعد مایه گوشتی و سس سفید و پنیر
لایه آخر مقداری ماکارانی و یک لایه پنیر بپاشید.
روی ظرف را با فویل آلومینیومی بپوشانید و در فر 180 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه اجازه دهید بپزد
بعد 20 دقیقه فویل را بردارید و 15 دقیقه در فر دوباره بگذارید تا سطح گراتن طلایی شود.
میتونین هر چیزی که دوست دارین به مایه گوشتی اضافه کنید