مواد لازم:

آرد برنج: 3 قاشق سوپ‌خوری


آرد نشاسته: یک قاشق سوپ‌خوری


شیر:2 لیوان

شکر: 1/2 پیمانه


گلاب: یک قاشق سوپ‌خوری


خامه: 2 قاشق سوپ‌خوری


انبه: یک عدد

کره: 25 گرم




طرز تهیه:


آرد برنج، آرد نشاسته و شیر را روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب هم بزنید.وقتی شیر ولرم شد، شکر را به آن اضافه کنید تا شکر حل شود و شیر به جوش بیاید.گلاب را اضافه کنید و اجازه دهید که مواد فرنی غلیظ شود بعد، از روی حرارت بردارید و کره را اضافه کنید. پوست انبه را بگیرید و میکس کنید تا حسابی پوره شود.خامه و پوره انبه را به فرنی خنک شده اضافه کنید و در ظرفی که می‌خواهید سرو کنید بریزید و در یخچال بگذارید تا خودش را بگیرد و رویش بسته شود.
منبع :tebyan.net