کرپ قارچ و سبزیجات
مواد لازم برای 4 نفر:
کرپ 8 عدد
قارچ: 100 گرم، ورقه ورقه
برگ کرفس: 30گرم خرد شده
گوجه فرنگی: یک عدد، نگینی
پنیر موتزارلا: 100گرم،رنده شده
روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
کرپ 8 عدد
قارچ: 100 گرم، ورقه ورقه
برگ کرفس: 30گرم خرد شده
گوجه فرنگی: یک عدد، نگینی
پنیر موتزارلا: 100گرم،رنده شده
روغن مایع: 6 قاشق غذاخوری
روش تهیه:
1) روغن را در تابه داغ کنید. قارچ را در آن سرخ کنید تا طلایی شود سپس روغن آن را گرفته و کنار بگذارید تا سرد شود.
2) قارچ، پنیر پیتزا و برگ کرفس را در یک کاسه مخلوط کره و نمک و فلفل بپاشید.
3) کرپها را روی گریل بگذارید. در مرکز آن از مایه قارچ ریخته و آن را ببندید. هر طرف آن را 3- 4 دقیقه گریل کنید تا پنیر داخل آن آب شود.
4) کرپ ها را در ظرف چیده و با گوجه فرنگی، پنیر رندهشدهو برگ کرفس تزیین کنید.
+ نوشته شده در دوشنبه ششم خرداد ۱۳۹۲ ساعت 15:38 توسط هستی
|