جایگزینی ها
دو تا دو و نیم ق چ بیکینگ پودر
--------------------------
باتر میلک(buttermilk):یک لیوان
جایگزین: یک لیوان شیر+یک ق غ آب لیمو یا سرکه سفید(برای 5 تا 10 دقیقه استراحت کند)
یک لیوان ماست ساده
--------------------------
شکلات شیرین نشده(unsweetened chocolate):سی گرم
جایگزین:سه ق غ پودر کاکائو + 14 گرم کره یا روغن مایع
--------------------------
پودر کاکائو Dutch-Processed::سه ق غ (بیست گرم)
جایگزین:سه ق غ پودر کاکائو معمولی+ یک هشتم ق چ جوش شیرین
--------------------------
شربت ذرت(corn syrup):یک لیوان
جایگزین:یک لیوان عسل
جایگزین:یک لیوان پودر شکر سفید(مایعی که در کیک هست(مثلا شیر) رت یک چهارم لیوان اضافه تر بریزید)
--------------------------
Cornstarch یا آرد ذرت:یک ق غ(15 گرم)
جایگزین:دو ق غ آرد معمولی
--------------------------
کرم تار تار: نصف ق چ
جایگزین:نصف ق چ سرکه سفید یا آبلیمو
--------------------------
خامه Half & Half:یک لیوان(240 میل)
جایگزین:هفت هشتم لیوان شیر پرچرب+ بیست و پنج گرم کره آب شده
--------------------------
Heavy cream:یک لیوان(240 میل)
جایگزین:دو سوم لیوان شیر پر چرب + هفتاد و پنج گرم کره آب شده
------------------------
خامه ترش(Sour cream): یک لیوان
جایگزین:یک لیوان ماست ساده
جایگزین:سه چهارم لیوان شیر یا ماست ساده+ هفتاد و پنج گرم کره آب شده
--------------------------
تخم مرغ کامل: یک عدد بزرگ
جایگزین:دو زرده تخم مرغ بزرگ+ یک ق غ آب(برای کیک و شیرینی)
جایگزین:دو زرده بزرگ (برای کاستارد, پودینگ , موس و غیره)
--------------------------
آرد self-rising:یک لیوان
جایگزین:یک لیوان آرد معمولی + یک و نیم ق چ بیکینگ پودر+ یک چهارم ق چ نمک
--------------------------
شربت maple: یک لیوان
جایگزین:یک لیوان عسل
--------------------------
شربت طلایی: یک لیوان
جایگزین:یک لیوان شربت ذرت
-------------------------
پنیر ماسکارپونه(برای تیرامیسو):یک لیوان
جایگزین:سه چهارم لیوان پنیر خامه ای+ یک چهارم لیوان خامه
--------------------------
Molasses: یک لیوان
جایگزین:یک لیوان عسل
جایگزین:سه چهارم لیوان شکر قهوه ای حل شده در یک چهارم لیوان آب
--------------------------
شکر قهوه ای: یک لیوان
جایگزین:یک لیوان شکر سفید
جایگزین:یک لیوان شکر سفید+ یک چهارم لیوان عسل