مواد لازم:

سیر: یک حبه


نان تُست که به قطعات مکعبی شکل بریده شده: 300 گرم


سرکه بالزامیک (در صورت عدم دسترسی، سرکه سفید): 2 قاشق غذاخوری

روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری


گوجه فرنگی خرد شده: 700 گرم


نمک، فلفل و زیتون بی‌دانه: به میزان لازم

خیار متوسط، فلفل دلمه‌ای، پیاز قرمز کوچک: از هر کدام یک عدد




طرز تهیه:


نان‌ها را داخل فر بگذارید تا برشته شوند. تمام مواد را خرد کرده و همه آنها را در یک ظرف بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید، روی آن را با سلفون بسته و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم مواد با یکدیگر آمیخته شود.


در آخر و هنگام سرو سالاد، نان‌ها را اضافه کرده و به آرامی بهم بزنید و این سالاد خوش رنگ و سالم را به میزان دلخواه به روغن زیتون آغشته کنید و سپس سرو نمایید.

منبع:albasco.com

نکته:استفاده از مقداری ریحان خرد شده و همچنین مقداری پودر آویشن به خوش طعم تر شدن این سالاد کمک می کند.