سالاد پانزانلا
مواد لازم:
سیر: یک حبه
نان تُست که به قطعات مکعبی شکل بریده شده: 300 گرم
سرکه بالزامیک (در صورت عدم دسترسی، سرکه سفید): 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده: 700 گرم
نمک، فلفل و زیتون بیدانه: به میزان لازم
در آخر و هنگام سرو سالاد، نانها را اضافه کرده و به آرامی بهم بزنید و این سالاد خوش رنگ و سالم را به میزان دلخواه به روغن زیتون آغشته کنید و سپس سرو نمایید.
منبع:albasco.com
نکته:استفاده از مقداری ریحان خرد شده و همچنین مقداری پودر آویشن به خوش طعم تر شدن این سالاد کمک می کند.
سیر: یک حبه
نان تُست که به قطعات مکعبی شکل بریده شده: 300 گرم
سرکه بالزامیک (در صورت عدم دسترسی، سرکه سفید): 2 قاشق غذاخوری
روغن زیتون: 5 قاشق غذاخوری
گوجه فرنگی خرد شده: 700 گرم
نمک، فلفل و زیتون بیدانه: به میزان لازم
خیار متوسط، فلفل دلمهای، پیاز قرمز کوچک: از هر کدام یک عدد
طرز تهیه:
نانها را داخل فر بگذارید تا برشته شوند. تمام مواد را خرد کرده و همه آنها را در یک ظرف بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید، روی آن را با سلفون بسته و به مدت 30 دقیقه در یخچال قرار دهید تا طعم مواد با یکدیگر آمیخته شود.
در آخر و هنگام سرو سالاد، نانها را اضافه کرده و به آرامی بهم بزنید و این سالاد خوش رنگ و سالم را به میزان دلخواه به روغن زیتون آغشته کنید و سپس سرو نمایید.
منبع:albasco.com
نکته:استفاده از مقداری ریحان خرد شده و همچنین مقداری پودر آویشن به خوش طعم تر شدن این سالاد کمک می کند.
+ نوشته شده در پنجشنبه نهم آذر ۱۳۹۱ ساعت 23:15 توسط هستی
|