مواد لازم:

جوجه : 1 کیلو 
پیاز : 2عدد 
روغن زیتون یا کره : نصف پیمانه 
ماست غليظ : 1 پيمانه یا سس سفید : نصف پیمانه 
گوجه فرنگی : 5 عدد
نمک و فلفل و پاپریکا : به مقدار لازم 
زعفران دم کرده : 1 قاشق غذا خوری
آب لیمو یا لیموی تازه : 2 عدد



طرز تهیه :

جوجه را تمیز کنید 
بال های جوجه را به طوری که کمی از گوشت سینه به آن بماند از سینه جدا کرده
سینه را نیز از وسط و طرف استخوان 2 تیکه کنید. اگه دوست دارین کوچکتر کنید
بعد از آن ران ها را از استخوان پشت جدا کنید 
ماهیچه را هم از ران جدا کنید.

روغن زیتون یا کره ( کره بهتره ) وماست و آب لیمو و کمی نمک و فلفل و زعفران دم کشیده و پایریکا (ادویه مخصوص گوشت و مرغ) و پیاز خلال شده را مخلوط کنید

جوجه ها را داخل مایه بچرخونین و بزارین 5 ساعت داخل این مایه بخوابه توی یخچال ( روشو سلفون بکشید ) تا بعد پخت جوجه نرم و پوک و خوشمزه بشه

بعد 4 تا 5 ساعت جوجه را از مایه بیرون کشیده و پیاز ها را کاملا جدا میکنیم
و جوجه ها را به سیخ بکشید؛ طوری که ران ها و ماهیچه به یک سیخ و بال ها و گردن به سیخ دیگر و سینه ها به سیخی دیگر باشند.

اول سیخ ها را روی آتش می گذاریم و کمی آتش را باد میزنیم و سیخ ها را پشت و رو می کنیم سپس از سس روغن زیتون و آب لیمو به آنها می دهیم و کمی که برشته شدند از روی آتش برمیداریم

توجــــــــه :
گوشت سینه لطیف تر است و بهتر است دیرتر روی آتش گذاشته شود.

وقتی قطعات جوجه طلایی و برشته شد، کباب ها را کمی آغشته به کره آب کرده کنید و با گوجه کباب شده سرو کنید.