انبه و نارگیل مهم ترین میوه های استوایی هستند که خاصیت انرژی زایی و گرمی در هر دوی آنها هم مشترک است . حالا تصورکنید هر دوی این میوه ها قرار باشد در یک دسر جا بگیرد ; دیگر یک دسر نخواهد بود بلکه یک بمب انرژی زاست .

مواد لازم برای کرم نارگیل :

•2 پیمانه شیر
•10 قاشق سوپ خوری شکر
•6 زرده تخم مرغ (درشت)
•240 گرم شیر نارگیل
•240 گرم خامه صبحانه
•4 قاشق سوپ خوری پودر نشاسته ذرت
•1/8 قاشق چایی خوری وانیل

مواد لازم برای ژله انبه :

•300 گرم پوره انبه (گوشت انبه را در مخلوط کن پوره کنید )
•60 گرم شکر

•6 گرم (معادل 6 قاشق سوپ خوری ) پودر ژلاتین




طرز تهیه دسر استوایی :



1- برای تهیه کرم نارگیل ابتدا یک و نیم پیمانه از شیر را با چهار قاشق سوپ خوری شکر در شیر جوش یا قابلمه ای کوچک ریخته و روی حرارت ملایم بگذارید تا جوش بیاید .

2- زرده های تخم مرغ را در کاسه ای ریخته با شش قاشق شکر باقی مانده مخلوط کنید و با همزن هم بزنید .
3- در کاسه ای جداگانه باقی مانده (یک دوم پیمانه) شیر را با نشاسته ذرت مخلوط کنید و بعد به زرده های تخم مرغ بیفزایید و خوب هم بزنید تا با هم ترکیب شوند .
4- وقتی که شیر روی حرارت جوش آمد , آن را از روی حرارت برداشته و به آرامی به مخلوط تخم مرغ اضافه کنید و دائم هم بزنید تا مانع تکه تکه پخته شدن تخم مرغ ها شود و به صورت یک مایع یکدست درآید .
5- حالا مواد را دوباره به قابلمه برگردانید و روی حرارت متوسط بگذارید و تا دائم هم بزنید تا جایی که مخلوط به حالت فرنی غلیظ شود . در حد سه چهار دقیقه هم بزنید . حالا وانیل را هم اضافه کنید .
نکته : اگر دیدید در مخلوط کرم نارگیل تکه هایی سفت شده وجود دارد می توانید با فشار دادن پشت قاشق به دیواره ظرف , آن را نرم و با دیگر مواد مخلوط کنید .
6- قابلمه را ازروی حرارت بردارید و روی کرم نارگی لرا با کیسه نایلونی بپوشانید تا رویه نبندد . در حین خنک شدن کرم را هم بزنید تا به صورت یک دست و یک نواخت خنک شود .
7- حالا شیر نارگیل و خامه را به آرامی به کرم اضافه کنید . کرم به دست آمده را با قاشق داخل قیف مخصوص شیرینی پزی ریخته وبا کمک آن کرم نارگیل را داخل لیوان های مورد نظر بریزید تا جایی که یک سوم لیوان را پرکند .
8- برای تهیه ژله انبه پوره انبه را با شکر در کاسه ای مخلوط کنید . ژلاتین را با یک چهارم پیمانه آب مخلوط کرده و برای مدت10 ثانیه در ماکروفر بگذارید ; تا جایی که به شکل مایع در آید و ژلاتین کاملا در آب حل شود .
9- حالا ژلاتین مایع را به پوره انبه شیرین شده اضافه کنید و هم بزنید تا مخلوط شوند پنج دقیقه صبر کنید تا از حرارت بیفتد . مقداری از ژله را به صورت لایه ای نازک رو لایه کرم نارگیل بریزید .
10- برای لایه رویی دوباره کمی ژله انبه بریزید و حالا ظرف های دسر را در یخچال بگذارید تا جایی که سفت شود .


•منبع : کلیشه