نان تافتون خانگی
طرز تهیه:
* ابتدا مایه خمیر، پودر قند و شیر ولرم را با هم مخلوط کرده و در جای گرمی به مدت 10 تا 15 دقیقه قرار دهید.
* سپس آرد و بکینگپودر و نمک را با هم الک کرده در یک کاسه بریزید و بعد ماست و مایه خمیر را به آن بیفزایید.
* سپس 10 دقیقه خمیر را ورز دهید و روی سطح آردپاشی شده به مدت 4 ساعت خمیر را استراحت دهید.
* به اندازه یک نارنگی از خمیر برداشته و گرد کرده، آن را با وردنه باز
کنید تا به شکل دایره درآید. با یک چنگال روی آن چند سوراخ ایجاد کنید و
خمیر را درون تابهای که با قلممو چرب کردهاید بیندازید تا دو طرف آن
پخته شود.
* نان حاضر است.
نقل از :هنر آَشپزی
+ نوشته شده در پنجشنبه سوم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 9:48 توسط هستی
|