كيك يزدي
دوستان
عزيز ، اينا همون كيك يزدي خودمونه ، فقط با مواد مختلف تزيين شده ، مثل
شكلات قهوه اي و سفيد ، كشمش ، گردو ، بادام ، فندق ،مغز آفتابگردان ، پودر
پسته و......
آرد: يك و نيم پيمانه
ماست : نصف پيمانه
روغن مايع : دو سوم پيمانه تخم مرغ : ٢ عدد
شكر : دوسوم پيمانه
بكينگ پودر: ١ ق مربا خوري
پودر هل: ١ ق چاي خوري
آرد: يك و نيم پيمانه
ماست : نصف پيمانه
روغن مايع : دو سوم پيمانه تخم مرغ : ٢ عدد
شكر : دوسوم پيمانه
بكينگ پودر: ١ ق مربا خوري
پودر هل: ١ ق چاي خوري
گلاب :٢ ق غذاخوري

شكر
و تخم مرغها رو با همزن مي زنيم ، سپس روغن و بقيه مواد رو به ترتيب اضافه
مي كنيم و به هم زدن ادامه ميديم.... در انتها آرد الك شده و بكينگ پودر
رو اضافه كرده و دوباره تا حدي كه مخلوط يكنواخت بشه ، هم مي زنيم .....سپس
داخل كپسول هاي كاغذي رو تا دو سوم پر مي كنيم و ١٥ تا ٢٠ دقيقه در فر
ميذاريم ...
نكته مهم اينه كه قبل از شروع به تهيه مايه كيك ، فرو روشن
مي كنيم و روي آخرين درجه ميذاريم و تا انتهاي پخت هم درجه رو كم نمي كنيم
+ نوشته شده در پنجشنبه سوم اسفند ۱۳۹۱ ساعت 7:29 توسط هستی
|