مواد لازم:
سینه مرغ پخته ۴ عدد
برنج ۴ پیمانه
ماست غلیظ یا چکیده ۱ پیمانه
زرده تخم مرغ 4تا ۵ عدد
ماست غلیظ یا چکیده ۱ پیمانه
روغن زیتون نصف پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه
آبلیمو تازه یا آبغوره یا آب نارنج
زرشک و کشمش و خلال پسته به میزان دلخواهتون

زعفران به مقدار لازم جهت رنگ ته چین




طرز تهیه :
آب را میگذاریم جوش آید بهد برنج و میریزیم توی قابلمه آب جوش و برنج رو آبکش میکنیم کمی خشکتر بر میداریم.
مرغ رو با پیاز و ادویه و زعفران و آب نارنج میپزیم بعد پخته شدن گوشت مرغ را ریش ریش های درشت میکنیم.
ماست و زرده تخم مرغ و روغن و ادویه و زعفران و کمی از آب مرغ را خوب باهم مخلوط میکنیم تا مایع یکدست و نارنجی خوشرنگی دست آید .
مرغ ریش شده را به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
نصف بیشتر برنج رو با مایه درست شده مخلوط میکنیم و ته ظرف پلوپز یا پیرکس یا قالب مورد نظر (باید ظرفمونو خوب با روغن پرب کنیم ) به صورت یکدست پهن میکنیم و کمی فشار میدیم.
بقیه برنج ساده رو که من معمولا با کمی مرغ و زعفران قاطی میکنم روی مواد قبلی میریزیم و صافش میکنیم آخرسر میتونیم مقداری کره روش بزاریم و میگذاریم دم بکشه.


نکته:
1_ته چین توی پلو پز و فر بهتر درست میشه

2_ تو ظرف پیرکس باید روی برنج چرب کرده با کره بهترو خوشمزه تر هست و بعد فویل بکشید و چند تا سوراخ روی فویا ایجاد کنید و بگذارید تو فر تا دم بکشه.


تزیین :
بعد تو ظرف مورد نظر برگردونید و با زرشک ( زرشکرا از قبل شسته و خیس کرده و بعد با کره یا روغن و کمی شکر تفت میهیدم و سپس مقداری آب مرغ و زعفران اضافه میکنم میگذارم تا جوش بیاید با اولین قل که زد آمادست) و کشمش و خلال پسته و بادام ( خلال پسته و بادام هم با کره میشه تف داد )تزیین کنید.