ته چیـــــــــــــــن مرغ
سینه مرغ پخته ۴ عدد
برنج ۴ پیمانه
ماست غلیظ یا چکیده ۱ پیمانه
زرده تخم مرغ 4تا ۵ عدد
ماست غلیظ یا چکیده ۱ پیمانه
روغن زیتون نصف پیمانه
نمک و فلفل و زردچوبه
آبلیمو تازه یا آبغوره یا آب نارنج
زرشک و کشمش و خلال پسته به میزان دلخواهتون
زعفران به مقدار لازم جهت رنگ ته چین
طرز تهیه :
آب را میگذاریم جوش آید بهد برنج و میریزیم توی قابلمه آب جوش و برنج رو آبکش میکنیم کمی خشکتر بر میداریم.
مرغ رو با پیاز و ادویه و زعفران و آب نارنج میپزیم بعد پخته شدن گوشت مرغ را ریش ریش های درشت میکنیم.
ماست و زرده تخم مرغ و روغن و ادویه و زعفران و کمی از آب مرغ را خوب
باهم مخلوط میکنیم تا مایع یکدست و نارنجی خوشرنگی دست آید .
مرغ ریش شده را به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم.
نصف بیشتر برنج رو با مایه درست شده مخلوط میکنیم و ته ظرف پلوپز یا
پیرکس یا قالب مورد نظر (باید ظرفمونو خوب با روغن پرب کنیم ) به صورت
یکدست پهن میکنیم و کمی فشار میدیم.
بقیه برنج ساده رو که من معمولا
با کمی مرغ و زعفران قاطی میکنم روی مواد قبلی میریزیم و صافش میکنیم
آخرسر میتونیم مقداری کره روش بزاریم و میگذاریم دم بکشه.
نکته:
1_ته چین توی پلو پز و فر بهتر درست میشه
2_ تو ظرف پیرکس باید روی برنج چرب کرده با کره بهترو خوشمزه تر هست و بعد
فویل بکشید و چند تا سوراخ روی فویا ایجاد کنید و بگذارید تو فر تا دم
بکشه.
تزیین :
بعد تو ظرف مورد نظر برگردونید و با زرشک
( زرشکرا از قبل شسته و خیس کرده و بعد با کره یا روغن و کمی شکر تفت
میهیدم و سپس مقداری آب مرغ و زعفران اضافه میکنم میگذارم تا جوش بیاید با
اولین قل که زد آمادست) و کشمش و خلال پسته و بادام ( خلال پسته و بادام
هم با کره میشه تف داد )تزیین کنید.