مواد لازم :

تخم مرغ/ 4 عدد (معادل 220 الي 240 گرم)
نمک و فلفل/ به مقدار لازم
کره/ 4/1 پيمانه (معادل 40 گرم)
جوانه‌ي ماش/ 100 گرم
فلفل دلمه‌اي قرمز و سبز (خردشده)/ 4/1 عدد از هرکدام (جمعا" معادل 50 گرم)
کرفس (خرد شده)/ 1 ساقه (معادل 70 گرم)
پيازچه/ 4 عدد (معادل 80 گرم)
گوجه‌فرنگي‌فيله‌شده (خردشده)/ 2 عدد (معادل 200 گرم)
پنير گودا (رنده شده)/ 100 گرم




روش تهيه :
ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در ظرف تميزي شکسته و با چنگال بزنيد، سپس نمک و فلفل را اضافه کرده و مجددا" هم بزنيد. کره را روي حرارت ملايم قرار دهيد. پيازچه، کرفس و گوجه‌فرنگي را در کره به مدت يک دقيقه تفت دهيد. سپس فلفل دلمه‌اي را اضافه کنيد و به مدت 30 ثانيه تفت دهيد. پس از آن جوانه‌ي ماش، کمي نمک و فلفل اضافه و مخلوط کنيد، تخم‌مرغ‌ را به مواد آماده بيفزاييد. توجه داشته‌باشيد تخم‌مرغ به شکل يکنواخت روي مواد ريخته شود. در آخر پنير را روي آن بريزيد و پس از دو تا سه دقيقه از روي حرارت برداريد. در ظرف مورد نظر قرار دهيد و به دلخواه تزئين کنيد.