مواد اولیه :

*روغن مایع ۲۰۰ میلی لیتر


*کره ۱۵۰ گرم

*آرد ۳۰۰ گرم

*پودر هل یک قاشق چایخوری

*نان میکادو به میزان لازم




مواد لازم برای شربت:

شکر ۶۰۰ گرم


آب سه پیمانه

گلاب نصف پیمانه

زعفران به میزان لازم


طرز تهیه:

کره . روغن مایع و آرد را تفت میدهیم تا کاملا به روغن افتاده و رنگ آن کارامل شود این کار حدود 20 الی 25 دقیقه با حرارت ملایم طول میکشد در ظرف دیگر آ ب.شکر .گلاب.پودر هل و زعفران حل شده را مخلوط کرده و پس از برداشتن آرد تفت خورده از روی حرارت شربت را به آن اضافه می کنیم و مدام هم میزنیم در صورتی که مواد حلوا سرخ بود آن را روی حرارت تند گذاشته و هم میزنیم تا آب آن تا حدی کشیده شود و حلوا خود را از قابلمه به اصطلاح جدا کند

برای تهیه رولت:
روی نان میکادو را با گلاب مرطوب میکنیم سپس حلوای بسیار داغ را روی نان میکادو کشیده و با پالت آن را صاف میکنیم چند ثانیه زمان میدهیم تا نان نرم شده و سپس رول میکنیم.آن را در کاغذ روغنی پوشیده و 2 ساعت در دمای محیط استراحت میدهیم سپس آن را برش میزنیم پس از برش نان شکلات ذوب شده را بصورت نواری روی آن میریزیم و از پودر پسته و یا نارگیل برای روی آن استفاده میکنیم


نوش جان
منبع: سایت
yasgroup