رولتــــــــــ حلـــــــــــــوا
*روغن مایع ۲۰۰ میلی لیتر
*کره ۱۵۰ گرم
*آرد ۳۰۰ گرم
*پودر هل یک قاشق چایخوری
*نان میکادو به میزان لازم
مواد لازم برای شربت:
شکر ۶۰۰ گرم
آب سه پیمانه
گلاب نصف پیمانه
زعفران به میزان لازم
طرز تهیه:
کره . روغن مایع و آرد را تفت میدهیم تا کاملا به روغن افتاده و رنگ آن
کارامل شود این کار حدود 20 الی 25 دقیقه با حرارت ملایم طول میکشد در ظرف
دیگر آ ب.شکر .گلاب.پودر هل و زعفران حل شده را مخلوط کرده و پس از برداشتن
آرد تفت خورده از روی حرارت شربت را به آن اضافه می کنیم و مدام هم میزنیم
در صورتی که مواد حلوا سرخ بود آن را روی حرارت تند گذاشته و هم میزنیم تا
آب آن تا حدی کشیده شود و حلوا خود را از قابلمه به اصطلاح جدا کند
برای تهیه رولت:
روی نان میکادو را با گلاب مرطوب میکنیم سپس حلوای بسیار داغ را روی نان
میکادو کشیده و با پالت آن را صاف میکنیم چند ثانیه زمان میدهیم تا نان نرم
شده و سپس رول میکنیم.آن را در کاغذ روغنی پوشیده و 2 ساعت در دمای محیط
استراحت میدهیم سپس آن را برش میزنیم پس از برش نان شکلات ذوب شده را بصورت
نواری روی آن میریزیم و از پودر پسته و یا نارگیل برای روی آن استفاده
میکنیم
نوش جان
منبع: سایت yasgroup