زمان پخت: ۱۰ دقیقه

● مواد لازم برای 1 نفر:

تخم مرغ بزرگ ۳ عدد
پیاز قرمز ۱/۴ فنجان
قارچ کوچک و خرد شده ۱/۲ فنجان
گوجه فرنگی ۱ عدد
اسفناج خرد شده و یا کوچک ۱/۲ فنجان

فلفل سیاه ۱ قاشق چایخوری





طرز تهیه:

در ماهی تابه نچسب مقداری روغن بریزید و بعد از ۲ تا ۳ دقیقه پیاز و قارچ را به مواد اضافه کنید، سپس سبزیجات و گوجه فرنگی خرد شده را به مواد اضافه کنید و در صورت نیاز مقدری روغن اضافه کنید. وقتی گوجه فرنگی ها کاملا نرم شد اسفناج را به مواد اضافه کنید تا زمانی اسفناج ها پخته شوند. مواد را در ماهی تابه به صورت یکسان پخش کنید و در آخر سفیده تخم مرغ را با فلفل سیاه مخلوط کنید و به صورت یکسان در ماهی تابه و روی سبزیجات بریزید تا زمانی که سفیده کاملا سفت شود.


ارزش غذایی املت سفید سبزیجات:
کالری ۱۰۶
۰٫۲ گرم چربی
۱۷٫۹ گرم پروتئین
کلسترول ۰
سدیم ۲۰۰٫۶ میلی گرم
کربوهیدرات ۹٫۶۳ گرم
فیبر ۳٫۰۳ گرم
شکر ۱٫۳۳ گرم

ارزش غذایی ۲۰۰۰ کالری

منبع: مجله اینترنتی زندگی