با اطمینان این دستور را امتحان کنید.
مواد لازم:

پودرنارگیل بدون شکر و خیلی چرب 125 گرم

شکر 250 گرم

سفیده تخم مرغ 3 عدد

روغن مایع 75 گرم

آبلیمو 1/2 قاشق چای خوری (همان مربا خوری های ایران،در اینجا به آن تی اسپون میگویند)

وانیل 1/2 قاشق چای خوری





4 مورد اول را در یک قابلمه فلزی یا شیشه ای با دست چند ثانیه هم بزنید تا مواد مخلوط شوند.سپس قابلمه را روی حرارت ملایم قرار دهید و با قاشق چوبی مرتب هم بزنید .معمولا 5 تا7 دقیقه طول میکشد تا شکر در سفیده حل شود .اصلا نباید بجوشد ، پس لطفا این 7 دقیقه را بالای سر شیرینی بایستید و هم بزنید.
از روی گاز بردارید و اب لیمو و وانیل را اضافه کنید.
حالا آن را در محیط آشپزخانه و نه در یخچال قرار دهید تا کاملا سرد شود.
یک سینی بزرگ را کاغذ انداخته ،خیلی کم چرب کنید.فر را با 370 درجه روشن کنید.
با اسکوپ بستنی مواد سرد شده را داخل سینی بگذارید.
و به مدت 15 دقیقه در طبقه سوم فر بپزید.همیشه چشمتان به شیرینی باشد...چون فرها با هم فرق دارند.

نکته:اگر مواد بعد از سرد شدن خیلی سفت شد نصف یک سفیده را اضافه کند و خوب هم بزنید،بعد اسکوپ کنید داخل سینی و اگرخیلی شل بود 1قاشق ارد برنج اضافه کنید. ولی من توصیه میکنم ،هیچ کدوم از این کارها را نکنید و به خودتون اعتماد کنید.اگر اون 7-8 دقیقه کلیدی رو خوب انجام بدهید ،احتیاج به این کار نخواهید داشت. به طور کلی وقتی مواد سرد میشود خودش را میگیرد و نسبتا سفت هست(به سفتی حلوای سرد)

یک اعتراف:اولین بار که این شیرینی رو درست کردم ، خوب نشد چون عجله کردم و قبل از سرد شدن کامل به نظرم اومد که شل هست ،وکمی ارد برنج زدم،بعد به نظرم امد سفت شد و کمی سفیده زدم.خلاصه خرابش کردم .امیدوارم شما مثل من عجله نکنید.

‎Tags: ‎آشپزی ایرانی‎‎