آویشن تازه خرد شده یا . برگ های خشک آویشن
. روغن زیتون
میخک خرد کرده سیر
. نمک
فلفل
پیاز خرد شده
سرکه سیب
ادویه مخصوص استیک
در بعضی استیک ها هم سس مخصوص اون استیک



روش مرینیت کردن.

در ظرف استیل یا شیشه ای ، ترکیب سرکه ، آویشن ، روغن ، سیر ، نمک و فلفل. افزودنیهای استیک را بریزید با پوشش پلاستیکی و در یخچال برای 3 الی 4 ساعت قرار دهید،
استیک های شما کاملا نرم خواهد شد

در تهيه استيک مهمترين کار برش زدن است. برشهاي گوشت انواع مختلفي دارد:

فيله،
راسته،
کتف و غيره، هر کدام مواد و مصرف خاصي دارند.

استيک آموزشي در این بخش فيله است،

البته استيک را مي توان از راسته (گوسفند يا گاو) نيز تهيه کرد، اما ما از فيله استفاده مي کنيم چون نرمتر و لطيفتر از راسته است.

طرز تهيه:

ابتدا قسمتهايي از فيله را که حالت پاره پاره دارد جدا مي کنيم، چنانچه روي گوشت رويه سفيدي به نام خز باشد آن را جدا مي کنيم سپس گوشت را به قطر يک سانتيمتر تا انتها برش مي زنيم سپس با استيک کوب، تکه هاي گوشت را مي کوبيم و روي آن را با سس سويا و سس خردل کاملاً مالش مي دهيم (۳ الي ۴ ساعت لازم است تا سس کاملاً در گوشت نفود کند)، از آنجا که سس سويا شور مي باشد به مقدار کم نمک به گوشت مي زنيم، سپس فلفل هم به آن مي زنيم. نعناع را خرد کرده و تکه هاي گوشت را داخل آن مي ريزيم (تا نعناع به تکه هاي گوشت بچسبد). معمولاً استيکها را داخل چدن سرخ مي کنيم ولي چون نعناع به چدن مي چسبند آن را با ماهي تابه مخصوص پن فراين کردن، سرخ مي کنيم.