کورن داگ
مواد لازم:
ارد ذرت:1 پیمانه
ارد معمولی:1 پیمانه
هات داگ (از نوع پنیریش خوشمزتره )
شیر:1 پیمانه
بکینگ پودر :4 قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل سیاه
شکر:1/4 پیمانه ( میتونین از شکر قهوه ای هم استفاده کنید )
ارد ذرت:1 پیمانه
ارد معمولی:1 پیمانه
هات داگ (از نوع پنیریش خوشمزتره )
شیر:1 پیمانه
بکینگ پودر :4 قاشق چای خوری
تخم مرغ 1 عدد
نمک و فلفل سیاه
شکر:1/4 پیمانه ( میتونین از شکر قهوه ای هم استفاده کنید )
سیخ چوبی
طرز تهیه:
در ابتدا ارد ذرت و ارد معمولی و نمک و فلفل , بکینگ پودرو شکر را مخلوط کرده
سپس شیر را اضافه کنید و بعد تخم مرغ رو اضافه کرده و خوب هم بزنید وقتی کاملا مواد مخلوط شد آمادست کنار گذاشته
هات داگ ها رو سیخ کرده و داخل مایع زده و کامل اغشته مایه شون کنید
و بعد در روغن که از قبل داغ کردید بزارید و حرارت زیاد نباشد تا خوب سرخ شن و مغز پخت
میتونید کنارش سیب زمینی سرخ کرده هم بزارید.
کورن داگ را میتوان بهصورت ساده و یا همراه با چاشنیهای گوناگونی همچون سس کچاپ، خردل و مایونز میل نمود.
نوش جان
+ نوشته شده در چهارشنبه بیست و پنجم بهمن ۱۳۹۱ ساعت 20:50 توسط هستی
|