طرز تهیه شیرینی گردویی به سبک قنادی
شیرینی خوشمزه روی زبانمون باقی مانده و خیلی وقتا دوست داشتیم که خودمون طرز تهیه این شیرینی را
یاد بگیریم.یکبار از یک قناد پرسیدم ولی سربسته بهم گفت از باقیمانده کیک و شیرینی های قنادی هستش.
تا اینکه پس از سالها طرز تهیه رو پیدا کردم و واقعا از این بابت خوشحالم وقتی بار اول تهیه کنی از تعجب
مات میشی که این شیرینی اینقدر آسان بود و من نمیدونستم.پس بهتره یکبار امتحان کنید تا به صحت حرف من
پی ببرید پس این گوی و این میدان.بفرمایید
مواد لازم.
پودر کیک یا بیسکویت کاکائویی ۵/۲ پیمانه
گردوی آسیاب شده ۵/۲ پیمانه
سفیده تخم مرغ ۴ تا ۵ عدد
سرکه سفید ۲ قاشق غذاخوری
شکر ریز ۳ پیمانه
پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری در صورت تمایل
پودر هل نرم ۱ قاشق چایخوری
آرد برنج در صورت نیاز ۱ تا ۲ قاشق غذاخوری
طرز تهیه.
پودر کیک+پودر گردو+شکر+هلو پودر کاکائو را با هم مخلوط کنید و سفیده تخم مرغ را آرام آرام اضافه کنید
و بعد از هر بار اضافه کردن کاملا به هم بزنید تا خمیر سفت و یکدستی بدست آید سپس دو بار خمیر را از
چرخ گوشت رد کنید تا کاملا نرم و یکدست شود.خمیر را داخل یک ظرف ریخته و روی شعله خیلی کم گذاشته
تا گرم شود.گرم کردن خمیر در اینجا خیلی مهم است مدام زیر و رو کنید که یکدست گرم شود باید گرمای خمیر
به حدی باشد که وقتی انگشت در خمیر می کنیم نه سرد باشد نه گرم.یعنی انگشت شما نه احساس کند که داغ
شده و نه احساس کند که خمیر سرد است بلکه معتدل.سپس از روی شعله بردارید و دو قاشق سرکه به خمیر
اضافه و کاملا هم بزنید.اگر خمیر شل بود دو قاشق آرد برنج به آن اضافه کنید ولی اگر سفت بود احتیاج ندارد
سپس درون قیف بدون ماسوره مواد را ریخته و با فاصله درون سینی شیرینی پزی بریزید.لازم نیست که فر
شما خیلی داغ باشد پنج تا ده دقیقه قبل از آماده شدن خمیر کافیست فر را با دمای ۱۶۵ تا ۱۷۰ درجه سانتیگراد
روشن کرده و قالب را درون آن به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه بسته به دمای فر قرار داده(بهتر است حتما چک کنید)
سپس از فر درآورده و بعد از سرد شدن در ظرف در بسته قرار دهید .این شیرینی در ظرف در بسته بین ۳ تا
۴ روز قابل نگهداری است ولی برای ماندگاری بیشتر می شود در فریزر قرار داد.
نکته.
اگرشیرینی شفاف باشد بسته به سرکه آن
اگر ترک بیشتری داشته باشد بسته به شکر آن است.
امیدوارم از این شیرینی لذت ببرید.و در لحظات شیرین زندگی همراه خانواده نوش جان کنید.
http://