كاپ شكلاتی
مواد لازم
كره 60 گرم
زرده تخم مرغ 1 عدد
پودر قند 55 گرم
شكلات تيره 125 گرم
آب داغ 1 قاشق چايخوري
نسكافه 1 قاشق چايخوري
طرز تهیه
شكلات تيره را ذوب كرده و با يك برس بسيار كوچك به داخل كپسول شكلات مي
ماليم و در يخچال قرار مي دهيم و اين كار را 3 بار انجام مي دهيم و سپس
شكلات را از كپسول جدا كرده و داخل آن را با كرم پر مي كنيم . طرز تهيه كرم
: زرده تخم مرغ را با پودر قند روي بخار آب قرار داده و هم مي زنيم تا كمي
ضخيم شود سپس مي گذاريم تا سرد شود و بعد كره را كه خوب هم زده ايم به آن
اضافه مي كنيم و بعد شكلات ذوب شده و سرد شده و در آخر كار نسكافه حل شده
در آب را مي افزاييم و تمام مواد را با هم مخلوط كرده و در يخچال گذاشته تا
فرم بگيرد . بعد كرم را داخل كيسه ريخته و با ماسوره شكوفه داخل كاپها را
پر مي كنيم .
+ نوشته شده در سه شنبه بیست و چهارم بهمن ۱۳۹۱ ساعت 20:20 توسط هستی
|