پاستا
با قارچ و ماهي تن گوجه فرنگی را بدون پوست رنده کنید و با نمک و زردچوبه و
کمی روغن روی حرارت بگذارید تا کاملاْ آب گوجه فرنگی غلیظ شود.قارچها را
از طول چهار قسمت کنید و در گوجه فرنگی به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید.
پاستا را در آب جوش بریزید و کمی نمک و یک قاشق روغن اضافه کنید وقتی که
پاستا نرم شد آن را آبکش کنید و آنرا به قارچ اضافه و با هم مخلوط کنیدو در
دیس بکشید . کنسروِ را از قبل به مدت ۲۰ دقیقه بجوشا نید و ماهی رابدون
روغن روی پاستا بریزید . منبع: آشپزی رنگین