مواد لازم



ـ کنسرو ماهی تن ۱ عدد

ـ قارچ دکمه ای ۱۵ عدد

ـ پاستا ۲۵۰ گرم

ـ گوجه فرنگی ۸ عدد

ـ آویشن ۱ قاشق غذا خوری

ـ نمک و زردچوبه به قدر کافی

ـ روغن به میزان لازم

طرز تهیه


پاستا با قارچ و ماهي تن گوجه فرنگی را بدون پوست رنده کنید و با نمک و زردچوبه و کمی روغن روی حرارت بگذارید تا کاملاْ آب گوجه فرنگی غلیظ شود.قارچها را از طول چهار قسمت کنید و در گوجه فرنگی به مدت ۵ دقیقه روی حرارت بگذارید. پاستا را در آب جوش بریزید و کمی نمک و یک قاشق روغن اضافه کنید وقتی که پاستا نرم شد آن را آبکش کنید و آنرا به قارچ اضافه و با هم مخلوط کنیدو در دیس بکشید . کنسروِ را از قبل به مدت ۲۰ دقیقه بجوشا نید و ماهی رابدون روغن روی پاستا بریزید .
منبع: آشپزی رنگین