نان صبحانه شكلاتى
مواد لازم:
مایه خمیر: 7 گرم
شیر ولرم: 450 میلیلیتر
كره ذوب شده: 120 گرم
نمك: یك قاشق چایخوری
شكلات چیپسی ریز: 200 گرم
آرد نان: 700 تا 850 گرم
تخممرغ: یك عدد
خامه: یك قاشق سوپخوری
شكر: 60 گرم
روش تهیه:
1 - در ظرفی مناسب، مایه خمیر را با یكدوم پیمانه شیر مخلوط كرده و روی
آن را بپوشانید و در جای گرم به مدت 15 دقیقه قرار دهید تا مایه خمیر فعال
شود.
2 - باقیمانده شیر، شكر، نمك و نیمی از كره را مخلوط كنید،
مایه خمیر فعال شده را به آن اضافه کرده و با قاشق چوبی مقداری از آرد را
(حدود 140 گرم) به مواد اضافه كنید.
3 - باقی آرد را افزوده و
خوب با دست ورز دهید تا خمیر یكدستی به دست آید. شكلات را اضافه كنید. خمیر
را به مدت 10دقیقه به صورت رفت و برگشت ورز دهید یا اینكه 150 ضربه به میز
بزنید. خمیر را در ظرف چرب شده قرار دهید و یك ساعت استراحت دهید.
4 - پس از استراحت 10ثانیه خمیر را ورز دهید. بلافاصله چانههای 50 گرمی
درست كرده و در سینی فر قرار دهید، روی آنها را حوله خشك انداخته و 20
دقیقه استراحت دهید. تخممرغ و خامه را با هم مخلوط كرده و به عنوان
رومال روی نانها بریزید. سپس در فر 180درجه سانتیگراد به مدت تقریبی 35
تا 45 دقیقه قرار دهید.
+ نوشته شده در سه شنبه بیست و هشتم آذر ۱۳۹۱ ساعت 13:0 توسط هستی
|