مربــای بــه
مواد لازم :
به=۲ کیلو
شکر=۱ کیلو و ۸۰۰ گرم
آب=به اندازه ای که یک بند انگشت پایین تر از بهی که در قابلمه ریخته ایم باشد،چون خود به در هنگام پختن آب میندازه. هل ساییده شده=به مقدار لازم
اول به و آب را میگذاریم با حرات بالا ۳ جوش بزند و بعد حرارت را بسیار کم میکنیم و درش را هم باز نمیکنیم(همیشه مربا به را با در بسته میگذاریم تا بپزد تا رنگ آن تغییر کند و خوش رنگ شود) و بعد از ۴۵ دقیقه شکر را اضافه میکینم و بعد از ۱ ساعت دم کنی میگذاریم و در ۳۰ دقیقه آخر هل و زعفران میریزیم و قتی قوام آمد خاموشش میکنیم.
تقریبا برای آماده شدن مربا به ۶ تا ۷ ساعت زمان لازم است.در آخر اگر دیدید که مربای شما خیلی شربت دارد،حرارت را زیاد کنید،تا بجوشد و شربتش کم شود.
……………………………………………..
چند نکته…
هیچگاه از قاشقی که تمیز نیست در مربا استفاده نکنید،چون باعث میشه مربا زود کپک بزند.
بیشتر مرباها را با در باز درست میکنیم که رنگش تغییر نکنه،به غیر از مربای به که باید با در بسته درست بشه تا رنگش خوش رنگ بشه…
به=۲ کیلو
شکر=۱ کیلو و ۸۰۰ گرم
آب=به اندازه ای که یک بند انگشت پایین تر از بهی که در قابلمه ریخته ایم باشد،چون خود به در هنگام پختن آب میندازه. هل ساییده شده=به مقدار لازم
زعفران دم کرده در صورت تمایل=به مقدار لازم
طرز تهیه مربا به:
اول به و آب را میگذاریم با حرات بالا ۳ جوش بزند و بعد حرارت را بسیار کم میکنیم و درش را هم باز نمیکنیم(همیشه مربا به را با در بسته میگذاریم تا بپزد تا رنگ آن تغییر کند و خوش رنگ شود) و بعد از ۴۵ دقیقه شکر را اضافه میکینم و بعد از ۱ ساعت دم کنی میگذاریم و در ۳۰ دقیقه آخر هل و زعفران میریزیم و قتی قوام آمد خاموشش میکنیم.
تقریبا برای آماده شدن مربا به ۶ تا ۷ ساعت زمان لازم است.در آخر اگر دیدید که مربای شما خیلی شربت دارد،حرارت را زیاد کنید،تا بجوشد و شربتش کم شود.
……………………………………………..
چند نکته…
هیچگاه از قاشقی که تمیز نیست در مربا استفاده نکنید،چون باعث میشه مربا زود کپک بزند.
بیشتر مرباها را با در باز درست میکنیم که رنگش تغییر نکنه،به غیر از مربای به که باید با در بسته درست بشه تا رنگش خوش رنگ بشه…
+ نوشته شده در چهارشنبه یکم آذر ۱۳۹۱ ساعت 1:56 توسط هستی
|