مواد لازم:
نان تافتون: 2 عدد، لوبيا چيتي: يك‌دوم فنجان

پياز نگيني: يك عدد
گوجه‌فرنگي نگيني: يك عدد
فلفل دلمه‌اي نگيني: 2 قاشق
سس گوجه‌فرنگي: يك قاشق
سير: يك حبه
پنير موتزارلا: 2 قاشق
روغن زيتون: 2 قاشق
روش تهیه:

يك قاشق روغن زيتون‌درتابه بريزيد و پياز و سير را يك تفت مختصر بدهيد. بعد گوجه‌فرنگي را به آن اضافه كنيد و تفت دهيد تا خميرگونه شود. فلفل دلمه‌اي، لوبياچيتي، سس و نمك را اضافه كنيد و براي يك دقيقه بپزيد. حالا اين مخلوط را در نان پخش كنيد و نان را مانند شكل بپيچيد. به اندازه مخلوط از اين نان‌ها درست كنيد. بعد براي 3 دقيقه تا زماني كه نان ترد و طلايي شود در يك ‌تابه بدون روغن بپزيد.

نکته:

مصرف لوبيا چيتي به ميزان زيادي از چاقي مفرط پيشگيري مي‌كند. لوبيا همچنين به دليل داشتن فيبرهاي محلول در آب احساس سيري طولاني ‌مدتي ايجاد مي‌كند و به همين دليل براي بچه‌ها در اوقات مدرسه مفيد است.