مواد مورد نیاز:

میگو: نیم کیلو
پیازچه: ۱ عدد خرد شده
برگ گشنیز خرد شده: ۱ قاشق چای خوری
روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری
پودر کاری: ۳ قاشق غذاخوری

مواد مورد نیاز برای سس تند

زنجبیل رنده شده: ۱ قاشق غذاخوری
پیازخرد شده : ۲ عدد کوچک
سیر: ۴ حبه خرد شده
فلفل قرمز: ۱ عدد خرد شده
گشنیز خرد شده : ۲ قاشق غذاخوری
آویشن: ۱ قاشق چای خوری
جعفری خرد شده: ۲ قاشق غذاخوری
کرفس: ۱ شاخه خرد شده
سرکه : ۲۵ میلی لیتر
پودر فلفل: نصف قاشق چای خوری

طرز تهیه:
ابتدا زنجبیل، پیاز، سیر، فلفل قرمز، برگ گشنیز، جعفری ،کرفس و آیشن را با ۲۵ میلی لیتر سرکه داخل مخلوط کن بریزید و آن قدر با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند. حدود ۲ الی ۳ قاشق پر از این سس سبز رنگ را روی میگوها بریزید و خوب به هم بزنید.

سپس پودر کاری را با ۱۲۵ میلی لیتر آب مخلوط کنید تا به شکل خمیر در بیاید.

سپس درون تابه روغن بریزید و خمیر کاری را با حرارت ملایم داخل روغن سرخ کنید. مدام خمیر کاری را به هم بزنید تا معطر و خوشبو شود.

سپس میگوها را به کاری اضافه کنید و چند دقیقه سرخ نمایید.

بعد مقداری آب به مواد اضافه کنید طوری که میگوها کمی مرطوب شوند و محتویات داخل ماهیتابه به صورت یک سس کاری غلیظ در بیاید. به مدت ۳ دقیقه محتویات داخل ماهیتابه باید روی حرارت بجوشد تا میگوها نرم شوند.

در آخر برگ گشنیز و پیازچه را به مواد اضافه کنید.
این غذا را می‌توانید همراه با برنج سرو نمایید.
منبع : بخش تغذیه و آشپزی تبیان