پاي سيب
مواد اولیه :
- آرد 300 گرم
- پودرشكر و کره از هر کدام 250 گرم
- تخممرغ پنج عدد
- آرد ذرت 50 گرم
- وانيل 1/4 قاشق چايخوري
- ماست نصف پيمانه
- بيكينگ پودر يك قاشق چايخوري
- شكر و دارچين و سیب به ميزان لازم
ابتدا كره را خوب زده تا نرم شود، پودر شكر را به تدريج اضافه كرده و هم بزنيد تا پوك و سفيد شود، هم زدن را ادامه دهيد. تخممرغها را جداجدا اضافه كرده و هم بزنيد. مخلوط آردها را به مواد افزوده و بعد بقيه مواد را اضافه نماييد. مواد آماده شده را در قالبهاي پاي سيب كه كاغذ مخصوص در آن انداختهايد بريزيد و سيبي را كه در شكر و دارچين خواباندهايد روي خمير گذاشته و دوباره روي آن از مواد ريخته و در فر با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 30 دقيقه بپزيد. بعد از سرد شدن با پودر قند و پسته تزيين كنيد.
+ نوشته شده در یکشنبه بیست و ششم آذر ۱۳۹۱ ساعت 15:39 توسط هستی
|