همبرگر مخصوص
گوشت چرخ کرده با چربی 20% 500 گرم
آرد سوخاری به مقدار لازم
تخم مرغ : 1 عدد
پیاز قرمز : 1عدد
سیر : 2 حبه
نمک و فلفل به مقار لازم
طرز تهیه
ابتدا گوشت را خوب پهن کنید سپس تخم مرغ را به آن اضافه کنید سیر و پیاز را (ریز رنده کنید و آب آن را بگیرید)
نمک و فلفل را در مرکز گوشت پهن شده بریزید واطراف گوشت رابه طرف مرکز جمع کنید و شروع به ورز دادن گوشت نمایید.
گوشت را با دستان خود ورز دهید تا جایی ورز دهید که احساس کنید که مواد
بخوبی با یکدیگر ترکیب شده اند بار دیگر گوشت را پهن کنید و آرد سوخاری را
روی گوشت پهن شده بریزید مقدار آرد سوخاری بسته به نوع آرد متفاوت میباشد.
برای بدست آوردن مقدار دقیق آرد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری آرد گوشت
را چند دقیقه ورز دهید اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و
آبداری دارد پس آرد شما کافی بوده است , اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود
میتوانید مقدار ی دیگر آرد سوخاری به آن اضافه کنید اما مراقب باشید زیاد
آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود.
گوشت آماده شده را به قسمتهای
دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل دایره ای در آورید , دایره های
آماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت
درون یخچال قرار دهید.
نکته: میتوانید همبرگرها را به صورتی که گفته شد درون فریزر منجمد نموده ودر مواقع لزوم از آن استفاده کنید.
منبع : ایران کوک
نمک و فلفل به مقار لازم

+ نوشته شده در یکشنبه بیست و ششم آذر ۱۳۹۱ ساعت 3:30 توسط هستی
|