مواد لازم :

لیوان شیر
1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو
2 عدد تخم مرغ
2/1 لیوان روغن مایع
4/1 لیوان نسکافه
نصف ق چ وانیل
1و 4/3 لیوان آرد
4/1 لیوان پودر کاکائو
1 لیوان شکر قهوه ای
نصف ق چ بیکینگ پودر
1 ق چ جوش شیرین

4/1 ق چ نمک




دو کاسه لازم داریم ، یکی برای مواد خشک و یکی برای مواد خیس .

درجه فر باید 190 سانتیگراد باشه که از شروع کار روشن میکنیم.
یک قالب 12 مافین هم میخوایم.
خب ، یک کار دیگه هم که باید در شروع انجام بدید درست کردن باتر میلک هست. وحشت نکنین ها ، اصصصصصن کاری نداره.
در 1 لیوان شیر 1 قاشق غذاخوری سرکه سفید یا آبلیمو بریزید، با یه قاشق یه کوچولو همش بزنید و بذارین 10 دقیقه همون جا باشه. باتر میلک آمادست ! دیدین... به همین راحتی.

توی کاسه اول 2 تخم مرغ ( زرده و سفیده) ، 2/1 لیوان باتر میلک ،2/1 لیوان روغن مایع و 4/1 لیوان نسکافه یا اسپرسو که تو آب داغ حل کردین و نصف ق چ وانیل رو با ویسک یا دو تا چنگال مخلوط کنین.

توی اون یکی کاسه 1و 4/3 لیوان آرد ،4/1 لیوان پودر کاکائو ، 1 لیوان شکر قهوه ای کمرنگ (لایت) ، نصف ق چ بیکینگ پودر ، 1 ق چ جوش شیرین و 4/1 ق چ نمک رو کاملا" با ویسک یا چنگال مخلوط میکنیم چون می خوایم بیکینگ پودر و جوش شیرین کاملا" با مواد خشکمون مخلوط بشه.
حالا اگه دوس داشتین 1 لیوان چیپس شکلات تو همین کاسه اضافه کنین و بهم بزنین. حالا کاسه اول که مواد خیس توش بود رو به کاسه مواد خشک اضافه می کنیم. زیاد هم نزنین هااااا ، فقط در حدی که مخلوط بشه.

اگه توی قالب مافینتون کاغذ میگذارین که هیچی ، اگه نه، حتما" قالب مافین رو چرب کنین.
مایع مافین رو بریزین توی قالب ها و 20-18 دقیقه توی فر بگذارین.
وقتی آوردین بیرون صبر کنین 10 دقیقه خنک شه هاااا..... نوش جان.
در ضمن موکا به ترکیب قهوه و شکلات گفته می شه.