2 قاشق غذاخوری سس سویا •
٢ قاشق غذاخوری سس چيلی شيرین •
٢ قاشق غذاخوری سس صدف •
۶ قاشق غذاخوری روغن بادام زمينی •
۶٠٠ گرم فيله سينه مرغ خرد شده •
١ عدد پياز قهوه ای خلال شده •
٢ حبه سير له شده •
٢ عدد تخم مرغ کمی زده شده •
٣ فنجان برنج پخته سرد شده •
١ فنجان برگ ریحان تایلندی •
۴ عدد پيازچه با ساقه به صورت اریب خرد شده •
1/4 فنجان موسير تفت داده شده
طرز تهيه
سس سویا، سس چيلی شيرین و سس صدف را در کاسه ای مخلوط کرده و کنار بگزارید. ۴ قاشق روغن را در
وک ریخته روی اجاق بگزارید و بگردانيد تا وک به روغن آغشته شود. فيله های خرد شده مرغ را حدود ٢ دقيقه
در وک تفت دهيد تا طلایی شوند و آن را در ظرف دیگری ریخته کنار بگذارید. باقيمانده روغن را در وک ریخته و پياز
را در آن تفت دهيد تا طلائی شود. سير را اضافه کنيد و ٣٠ ثانيه تفت دهيد. تخم مرغ ها و برنج را نيز اضافه کنيد
و تفت دهيد تا تخم مرغ ها سرخ شوند.
مرغ های تفت داده شده و مخلوط سس ها را اضافه کرده ریحان و پيازچه را با آن ها مخلوط کنيد. ٢ الی ٣
دقيقه دیگر تفت دهيد تا مخلوط شوند و در کاسه ریخته با موسير طلایی تزئين کنيد.