۶ قاشق غذاخوری روغن بادام زمينی • ۶٠٠ گرم فيله سينه مرغ خرد شده • ١ عدد پياز قهوه ای خلال شده • ٢ حبه سير له شده • ٢ عدد تخم مرغ کمی زده شده • ٣ فنجان برنج پخته سرد شده • ١ فنجان برگ ریحان تایلندی • ۴ عدد پيازچه با ساقه به صورت اریب خرد شده • 1/4 فنجان موسير تفت داده شده •
طرز تهيه سس سویا، سس چيلی شيرین و سس صدف را در کاسه ای مخلوط کرده و کنار بگزارید. ۴ قاشق روغن را در وک ریخته روی اجاق بگزارید و بگردانيد تا وک به روغن آغشته شود. فيله های خرد شده مرغ را حدود ٢ دقيقه در وک تفت دهيد تا طلایی شوند و آن را در ظرف دیگری ریخته کنار بگذارید. باقيمانده روغن را در وک ریخته و پياز را در آن تفت دهيد تا طلائی شود. سير را اضافه کنيد و ٣٠ ثانيه تفت دهيد. تخم مرغ ها و برنج را نيز اضافه کنيد و تفت دهيد تا تخم مرغ ها سرخ شوند. مرغ های تفت داده شده و مخلوط سس ها را اضافه کرده ریحان و پيازچه را با آن ها مخلوط کنيد. ٢ الی ٣ دقيقه دیگر تفت دهيد تا مخلوط شوند و در کاسه ریخته با موسير طلایی تزئين کنيد.