روگان جوش (خورشت هندی)
مـواد لازم (برای۴ نفر)
ماهیچه : 400 گرم
گوجه فرنگی : 2 لیوان
پیاز خرد شده : 1 لیوان
گشنیز خرد شده : 1 لیوان
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
روغن کانولا: 3 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه : 10 گرم
فلفل قرمز خشک:4 عدد
برگ بو، گل میخک، هل، پودر سیر، پودر تخم گشنیز و رازیانه: 1 قاشق چای خوری
ماهیچه : 400 گرم
گوجه فرنگی : 2 لیوان
پیاز خرد شده : 1 لیوان
گشنیز خرد شده : 1 لیوان
رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری
روغن کانولا: 3 قاشق غذاخوری
زنجبیل تازه : 10 گرم
فلفل قرمز خشک:4 عدد
برگ بو، گل میخک، هل، پودر سیر، پودر تخم گشنیز و رازیانه: 1 قاشق چای خوری
نمک و زردچوبه : به میزان دلخواه

طـرز تـهـیـه
ابتدا فلفلهای قرمز خشک
را به مدت ۱۵ دقیقه در آب گرم بگذارید تا نرم شوند و بعد، آنها را له
کنید. در تابهای بزرگ روغن را داغ کنید. سپس، کره و برگ بو، پودر گل میخک،
هل، رازیانه و فلفلهای قرمز را بریزید و کمی سرخ کنید. بعد از مدتی
پیازها و سپس زنجبیل تازه خلالشده را به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه
زردچوبه و پودر تخم گشنیز را همراه گوجهفرنگیهای خردشده و رب بیفزایید و
سپس نمک را بریزید. در نهایت، گوشتها را اضافه کنید و در محتویات، آب
بریزید. قبل از سرو این خورش، روی آن گشنیز تازه اضافه کنید.
+ نوشته شده در سه شنبه چهاردهم آذر ۱۳۹۱ ساعت 5:28 توسط هستی
|