مـواد لازم (برای۴ نفر)


ماهیچه : 400 گرم


گوجه فرنگی : 2 لیوان


پیاز خرد شده : 1 لیوان


گشنیز خرد شده : 1 لیوان



رب گوجه فرنگی: 2 قاشق غذا خوری


روغن کانولا: 3 قاشق غذاخوری


زنجبیل تازه : 10 گرم


فلفل قرمز خشک:4 عدد


برگ بو، گل میخک، هل، پودر سیر، پودر تخم گشنیز و رازیانه: 1 قاشق چای خوری

نمک و زردچوبه : به میزان دلخواه


طـرز تـهـیـه


ابتدا فلفل‌های قرمز خشک را به مدت ۱۵ دقیقه در آب گرم بگذارید تا نرم شوند و بعد، آنها را له کنید. در تابه‌ای بزرگ روغن را داغ کنید. سپس، کره و برگ بو، پودر گل میخک، هل، رازیانه و فلفل‌های قرمز را بریزید و کمی سرخ کنید. بعد از مدتی پیازها و سپس زنجبیل تازه خلال‌شده را به آن اضافه کنید. بعد از چند دقیقه زردچوبه و پودر تخم گشنیز را همراه گوجه‌فرنگی‌های خردشده و رب بیفزایید و سپس نمک را بریزید. در نهایت، گوشت‌ها را اضافه کنید و در محتویات، آب بریزید. قبل از سرو این خورش، روی آن گشنیز تازه اضافه کنید.