رولت کالباس
مواد لازم:
كالباس از هر نوع 200 گرم
خيار شور 4 عدد
پيازچه خرد شده نيم پيمانه
سس مايونز 3 فاشق غذاخوري
جعفري و ريحان خرد شده 2 قاشق غذاخوري
آبليمو 1 قاشق غذاخوري
نمك و فلفل به ميزان دلخواه
آويشن 1 قاشق غذاخوري
نان باگت بزرگ 1 عدد
طرز تهيه:
كالباس، خيارشور، پيازچه يا پياز را ريز خرد کنید و همة مواد را با سس مايونز مخلوط کنید. نان باگت را برش زده و خمير وسط آن را خيلي آرام خالي کنید. نان را به آرامي صاف نمایید بايد مواظب باشيدكه نان خرد نشود سپس روی نان باگت مواد ریخته و آن را پهن کنید به صورتی که تمام نان باگت را بپوشاند. سپس نان را مانند رولت بپیچید و با دست كمي آن را فشار دهید تا فرم رولت را به خود بگیرد. رولت ها را داخل فویل بگذارید و دو سر فويل را ببندید و در يخچال بگذارید اگر 24 ساعت قبل اين رولت را درست کنید و در يخچال بگذاريد بهتر است وقتي كه از يخچال در آورديد با همان فويل برش بزنید و پس از برش زدن فويلها را از رولت جدا کنید.
منبع: http://senobar-co.com/