مواد لازم:

كالباس از هر نوع                  200 گرم

خيار شور                          4 عدد

پيازچه خرد شده                    نيم پيمانه

سس مايونز                        3 فاشق غذاخوري

جعفري و ريحان خرد شده          2 قاشق غذاخوري

آب‌ليمو                            1 قاشق غذاخوري

نمك و فلفل                        به ميزان دلخواه

آويشن                            1 قاشق غذاخوري

نان باگت بزرگ                   1 عدد



طرز تهيه:

كالباس، خيارشور، پيازچه يا پياز را ريز خرد کنید و همة مواد را با سس مايونز مخلوط کنید. نان باگت را برش زده و خمير وسط آن را خيلي آرام خالي کنید. نان را به آرامي صاف نمایید بايد مواظب باشيدكه نان خرد نشود سپس روی نان باگت مواد ریخته و آن را پهن کنید به صورتی که تمام نان باگت را بپوشاند. سپس نان را مانند رولت بپیچید و با دست كمي آن را فشار دهید تا فرم رولت را به خود بگیرد. رولت ها را داخل فویل بگذارید و دو سر فويل را ببندید و در يخچال بگذارید اگر 24 ساعت قبل اين رولت را درست کنید و در يخچال بگذاريد بهتر است وقتي كه از يخچال در آورديد با همان فويل برش بزنید و پس از برش زدن فويل‌ها را از رولت جدا کنید.


منبع: http://senobar-co.com/