مواد لازم:
نصف پیمانه سس سویا
یک چهارم پیمانه آب 
سه قاشق غذاخوری شکر قهوه ای 
یک جهارم پیمانه شکر
یک و نیم قاشق چایخوری سیر تازه خرد شده 

یک ونیم قاشق چایخوری زنجبیل تازه خرد شده



مراحل تهیه: 
تمام مواد بالا را با هم مخلوط کرده و روی گاز با حرارت ملایم گرم می کنیم تا شکر کاملا حل شود. 

برای تهیه لعاب سس تریاکی نصف قاشق نشاسته ذرت و یک قاشق غذاخوری آب را روی حرارت ملایم گرم می کنیم تا مخلوط غلیظ شود. سپس مخلوط را به سس تریاکی اضافه کرده و برای غذای دلخواه استفاده می کنیم.


منبع: آشپزخونه