سالاد گرم مرغ و برکلی
مواد لازم :
سینه مرغ پخته و نگینی شده 2 پیمانه
کلم برکلی خرد شده 1 پیمانه
گردوی درشت خرد شده ¼ پیمانه
پیازچه ریز شده در صورت دلخواه 2 ق س
تخم مرغ آبپز و نگینی خرد شده 2 عدد
سس مایونز 1 پیمانه سر خالی
چیپس سیب زمینی خرد شده 2 پیمانه
سینه مرغ پخته و نگینی شده 2 پیمانه
کلم برکلی خرد شده 1 پیمانه
گردوی درشت خرد شده ¼ پیمانه
پیازچه ریز شده در صورت دلخواه 2 ق س
تخم مرغ آبپز و نگینی خرد شده 2 عدد
سس مایونز 1 پیمانه سر خالی
چیپس سیب زمینی خرد شده 2 پیمانه
مخلوط پنیرموتزارلا و گودا رنده شده 1 پیمانه

طرز تهیه:
سینه مرغ پخته +کلم بروکلی+گردو+پیازچه+تخم مرغ +مایونز و نمک و فلفل و آبلیمو را با هم در کاسه ایی مخلوط میکنیم .سالاد آماده را در ظرف پیرکس میریزیم روی سالاد را با چیپس خرد کرده میپوشانیم و روی چیپس را هم پنیر میریزیم . ظرف را در فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه در طبقه وسط قرار میدهیم تا زمانی که پنیر آب شده و کمی طلایی شود سپس با همان ظرف سرو میکنیم نوش جان /مریم
نکته : از پنیر موتزارلا (پنیر پیتزا) به تنهایی هم میتوانید استفاده کنید ولی معمولا ترکیب 2 پنیر طعم بهتری به شما میدهد شما میتوانید جایگزین پنیر گودا از پنیر پارمسان /پنیر پراتو/پنیر چدار و هر پنیر طعم دار دیگری که قابلیت آب شدن را داشته باشد استفاده کنید .
منبع دستور :مجله هنر آشپزی
+ نوشته شده در پنجشنبه نوزدهم دی ۱۳۹۲ ساعت 5:28 توسط هستی
|