مواد اولیه :
• کنسرو تن ماهی =یک قوطی
• تخم‌مرغ= پنج عدد
• جعفری خرد شد=ه ۵۰ گرم
• گوجه‌فرنگی= خرد شده و قارچ هر کدام= ۸۰ گرم
• روغن مایع ۱۰۰ گرم
• فلفل دلمه‌ای رنگی خرد شده =سه قاشق سوپخوری
• نخود فرنگی و آرد ذرت =دو قاشق سوپخوری
• زعفران آب کرده= دو قاشق سوپخوری

• نمک و فلفل= به میزان لازم



طرز تهیه:

ابتدا نخود فرنگی و فلفل دلمه‌ای را می‌پزیم. نمک، فلفل و آرد را با هم مخلوط می‌کنیم. سپس تن ماهی را اضافه کرده و تخم‌مرغ‌ها را یکی یکی افزوده و با چنگال می‌زنیم. فلفل دلمه‌ای، نخود فرنگی، قارچ، گوجه‌فرنگی، جعفری و زعفران را اضافه و مخلوط می‌کنیم. داخل تابه‌ای روغن ریخته تا یک طرف کوکو را سرخ می‌‌کنیم آنگاه به چهار قسمت برش داده و هر تکه را آرام بر می‌گردانیم تا هر دو طرف آن سرخ شود. سپس داخل ظرف سرو کشیده و اطراف آن را با سبزی‌های دلخواه تزیین کرده و میل می‌کنیم. 


منبع : khanehdari.com