غذای است بسیارلذیذاز فلسطین که اگرفقط یک بارآن راامتحان کنیدحتمادرلیست غذاهایی هفتگی تون قرارمیگیرد.
مرغ 1عدد
سیر1حبه
فلفل سفیدوسیاه 1قاشق چایخوری
ادویه مرغ1قاشق جایخوری
پیازبزرگ 6عدد
سماق 1فنجان
تخم کاج 1فنجان

نان لواش به مقدارلازم




مرغ رابه چندتکه تقسیم کرده وبامقداری آب وفلفل سیاه وسفیدوادویه مرغ وسیرو1پیازآب پزمیکتیم

بعدازپخته شدن استخوان های مرغ راگرفته وکنارمی گذاریم.5عددپیازراخلال کرده ودرروغن سرخ میکنیم تاطلایی شود

سماق وگوشت مرغ وتخم کاج بوداده(درصورت تمایل)رابه هم مخلوط میکنیم .

نان هارابه شکل مربع میبریم ومقداری ازموادراروی هرقطعه نان ریخته ورول می کنیم ودرسینی فرمیچینیم.

درآخرمقداری ازآب مرغ راروی رول هامیریزیم وکمی سماق می پاشیم ودرفری که ازقبل گرم شده به مدت 15دقیقه قرارمیدهیم وتقدیم می کنیم