مسخن(مرغ داغ)
غذای است بسیارلذیذاز فلسطین که اگرفقط یک بارآن راامتحان کنیدحتمادرلیست غذاهایی هفتگی تون قرارمیگیرد.
مرغ 1عدد
سیر1حبه
فلفل سفیدوسیاه 1قاشق چایخوری
ادویه مرغ1قاشق جایخوری
پیازبزرگ 6عدد
سماق 1فنجان
تخم کاج 1فنجان
مرغ 1عدد
سیر1حبه
فلفل سفیدوسیاه 1قاشق چایخوری
ادویه مرغ1قاشق جایخوری
پیازبزرگ 6عدد
سماق 1فنجان
تخم کاج 1فنجان
نان لواش به مقدارلازم
مرغ رابه چندتکه تقسیم کرده وبامقداری آب وفلفل سیاه وسفیدوادویه مرغ وسیرو1پیازآب پزمیکتیم
بعدازپخته شدن استخوان های مرغ راگرفته وکنارمی گذاریم.5عددپیازراخلال کرده ودرروغن سرخ میکنیم تاطلایی شود
سماق وگوشت مرغ وتخم کاج بوداده(درصورت تمایل)رابه هم مخلوط میکنیم .
نان هارابه شکل مربع میبریم ومقداری ازموادراروی هرقطعه نان ریخته ورول می کنیم ودرسینی فرمیچینیم.
درآخرمقداری ازآب مرغ راروی رول هامیریزیم وکمی سماق می پاشیم ودرفری که ازقبل گرم شده به مدت 15دقیقه قرارمیدهیم وتقدیم می کنیم
+ نوشته شده در چهارشنبه هجدهم دی ۱۳۹۲ ساعت 13:7 توسط هستی
|