مواد لازم
ژله لیمو 1 بسته
ژله انار یا آلبالو 1 بسته
ژله آلوورا 1 بسته 
خامه صبحانه 1 بسته 250 گرمی



(طرز تهیه )

ابتدا هر بسته ژله را با 1 تا 1 و نیم لیوان آب جوش در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم هم میزنیم تا ذرات ژلاتین در آب کاملا حل شوند . هر 3 رنگ ژله را با این روش آماده میکنیم و کنار میگذاریم تا به دمای محیط برسند سپس 250 گرم خامه را به ژله ها اضافه میکنیم .دقت کنید که بیشتر خامه را به ژله آلوورا اضافه کنید و مقدار کمتر را با ژله انار چون هر چه مقدار خامه بیشتر باشد رنگ ژله کم رنگتر میشود و چون ما به رنگ قرمز پررنگتری نیاز داریم بنابراین مقدار کمتری خامه اضافه میکنیم فقط در حدیکه کمی مات شود کافیست برای قسمت سبز هم همینطور . 2 کاسه در 2 سایز مختلف انتخاب کنید .در کاسه بزرگتر مقداری از ژله سبز مخلوط با خامه را میریزیم و کاسه کوچکتر را توی کاسه بزرگتر که ژله ریخته ایم میکنیم و داخل کاسه کوچک را با یخ پرمیکنیم تا سریعتر ببندد و داخل فریزر یا یخچال میگذاریم تا نیم بند شود سپس یخها را برداشته و به جای آن آب داغ میریزیم تا کاسه کوچک از ژله جدا شود .حالا ما یک کاسه سبز ژله ای داخل کاسه بزرگتر داریم داخل آن مخلوط ژله آلوورا و خامه را میریزیم و دوباره کاسه کوچک را داخل ژله سفید میگذاریم فقط دقت کنید که مقدار ژله سفید در حدی باشد که فقط تا لبه ژله سبز بالا بیاید و کاسه را با یخ پر میکنیم و در یخچال یا فریزر میگذاریم تا نیم بند شود (نکته: برای اینکه لایه ها به هم بچسبند فقط باید در حدی بسته شوند که نیم بند شده باشند چون اگر کاملا بسته شوند موقع برگرداندن و برش زدن لایه ها از هم جدا میشوند ) لایه سفید هم که نیم بند شد دوباره یخها را برداشته و آب داغ میریزیم تا کاسه از ژله راحت جدا شود داخل این حفره خالی را با ژله قرمز که با کمی خامه مخلوط کرده ایم پر میکنیم و دقت داشته باشید فقط در حدی ژله قرمز را بریزید که تا لبه ژله سفید بالا بیاید که کار تمیزتر باشد سپس کاسه را در یخچال قرار میدهیم و حداقل 6 ساعت زمان میدهیم تا دسر هندوانه ایی کاملا ببندد و برای برش آماده شود . برای برگرداندن دسر هم کاسه را در آب گرم چند ثانیه نگه میداریم تا دسر از کاسه جدا شود و در ظرفی که با آب خیس کرده ایم برمیگردانیم و با چاقوی تیز برش میدهیم وبرشهای هندوانه ایی را در ظرف سرو میچینیم برای هسته های هندونه هم از چیپس شکلات استفاده میکنیم و روی قسمت قرمز هندوانه میچسبانیم تا طبیعی تر به نظر برسد نوش جان /مریم نکته: به هر قسمت از ژله که خامه اضافه کردید حتما آنرا از صافی ریز رد کنید که مایع صاف و یکدست تری داشته باشید .از رنگ خوراکی هم برای پر رنگ کردن قسمت سبز و قرمز میتوانید اضافه کنید .