باگتـــــــــ های شکم پــر
مواد لازم:
میزان مواد بستگی به تعداد افراد و سلیقه شما دارد
باگت تازه ( پودر نشه ) :به تعداد لازم
ژامبون با هر طعمی که دوست دارید : هرچه بیشتر خوشمزه تر
میزان مواد بستگی به تعداد افراد و سلیقه شما دارد
باگت تازه ( پودر نشه ) :به تعداد لازم
ژامبون با هر طعمی که دوست دارید : هرچه بیشتر خوشمزه تر
گوجه فرنگی
سس مایونز
پنیر خامه ای
فلفل دلمه ای
نگینی شده سرخ شده
سبزی معطر مانند :جعفری یا گشنیز و پیازچه ... : خرد کنید
روغن زیتون : کمی
خیارشور : رنده نکنید آب میندازه باید نگینی ریز خورد کنید مانند الویه
ادویه :
اویشن
سیر
نمک و فلفل
باگت ها از وسظ خالی کنید ( از طول برش ندهید )
یه تیکه از سرشو ببرین بعد بایک چاقوی باریک وبلند (لیزری ) اونو خالی کنید نون اونو هم خشک کنید وبکبوبید برای کتلت عالیه
سس و ادویه و پنیر و سبزی خرد شده و روغن زیتون و با هم مخلوط کنید و خوب هم بزنید تا یک دست شود
ژامبون و گوجه ( نگینی سرخ کنید ) و خیارشور و فلفل دلمه را به هم مخلوط کنید و مخلوط سس را به آنها بیافزائیدو داخل باگت را با مواد پر کنید آخرسر از عرض برش دهید
میتونیم:
چند ساعت تو یخچال بزاریم
برای مهمونی هم شیکه و هم خوشمزه
نوش جان
+ نوشته شده در چهارشنبه هفدهم مهر ۱۳۹۲ ساعت 16:25 توسط هستی
|