سالاد پاستا یا همان سالاد ماکارونی یکی از سالادهای لذیذی است که طرفداران زیادی داشته و هر کس بسته به سلیقه و ذائقه خود از موادی مختلف برای پخت آن استفاده می‌کند. مرغ، ذرت، پیازچه و یا فلفل دلمه‌ای از موادی هستند که می توانید به این سالاد اضافه کنید...

مواد لازم :
پاستا - ۳۰۰ گرم
کالباس - ۱۵۰ گرم
خیارشور - ۱۰۰ گرم
تخم مرغ - ۱ عدد
هویج - ۱ عدد کوچک
جعفری - به میزان لازم



دستور تهیه :

پاستا را در آب جوش، نمک و کمی روغن می جوشانیم تا کاملا نرم شده و بپزد. سپس آن را آبکش کرده و کنار می گذاریم تا سرد شود (بسته به سلیقه خود می توانید از هر نوع پاستا استفاده کنید). تخم مرغِ پخته و هویج را رنده می‌کنیم. کالباس (میتوانید از کالباس مرغ، گوشت یا بوقلمون استفاده کنید)، خیارشور و جعفری را خرد کرده و سپس همه مواد را با هم مخلوط می‌کنیم.

برای تهیه سس مقداری مایونز، آبلیمو، نمک و فلفل را با هم مخلوط کرده و به سالاد پاستا اضافه می‌کنیم تا سس به همه جای سالاد برسد. سپس سالاد را در ظرف مورد نظر ریخته و سرد سرو می‌کنیم. نوش جان