واسه صبحانه و عصرونه رولتـــــــــ دارچینی فوق العاده خوشمزه و خوش عطر و خیلی دلچسبه

بوی دارچین و کره از خود بیخودتون میکنه به به بافت نرمی داره و شیرینی بسیار کمی هم داره و با چای یا قهوه خیلی می چسبه
مواد لازم :

آرد : 400 گرم

کره : 95 گرم

شکر : 65 گرم 

شکر : 1 قاشق غذاخوری برای مایه خمیر 

زرده تخم مرغ : 2 عدد

نمک :سر قاشق چایخوری

مایه خمیر : 7 گرم یا 1 قاشق سوپ خوری سرپر

شیر ولرم ( سرد یا داغ نباشه ) : 125 سی سی ( نصف لیوان )



مواد لازم برای داخل رولت دارچینی :

کره نرم ( در دمای محیط باشد ) : 35 گرم

شکر : 5 تا 6 قاشق غذا خوری

دارچین : 1 قاشق غذا خوری



مواد لازم برای روی شیرینی ها :

زرده تخم مرغ : یک عدد

کنجد :به مقدار لازم

طرز تهیه :

مایه خمیر نوع معمولی و یا فوری فرقی نداره فقط هر کدومو خواستین استفاده کنین قبلش امتحان کنید .
داخل یک کاسه گود خمیر مایه را با 1 قاشق غذاخوری شکر با قاشق چوبی مخلوط می کنیم 
بعد شیر ولرم را به آن اضافه کرده در جای گرم مدت 10 دقیقه می گذاریم تا به اصطلاح عمل بیاد و حجم ان 2 برابر شه 
محیط آشپزخانه که گرم است ( توی یخچال نزارین) قرار داده 

کره روان را با شکر مخلوط کرده سپس زرده های تخم مرغ را هم اضافه می کنیم و با دست هم می زنیم تا کاملا یکدست بشه .

خمیر مایه عمل آمده و نمک را با زرده ها و کره مخلوط می کنیم 
آرد را الک کنید 
آرد الک شده را کم کم و مرحله به مرحله اضافه می کنیم و با با قاشق چوبی هم میزنیم وقتی سفت شد خمیر با دست خوب ورز دهید تا خمیر به دست نچسبه بعدش یه 5 دقیقه ای خوب ورز میدیم
( یکم آرد کمتر برد هم مشکلی نداره )

خمیر را به صورت توپ در میاوریم و در ظرف گودی که کمی چرب شده قرار می دهیم و روی آن سلیفون می کشیم و در جای گرم قرار می دهیم به مدت 1 ساعت تا حجمش 2-3 برابر بشه.




بعد 1 ساعت خمیر را به صورت یک مستطیل تقربا 20*30 و ضخامت حدود سه میلیمتر باز و پهن میکنیم با وردنه 


روی خمیر کره نرم را با برس می مالیم و یا اسپری میکنیم و سپس شکر و دارچین را در تمام سطح خمیر می ریزیم ( میتونین دارچین رو با آرد مخلوط کنیم )



خمیررا رول می کنیم و با چاقوی تیز آن را به قطر 1 تا 1.5 سانتیمتر برش می دهیم
 .





روی خمیر را زردتخم مرغ و کنجد می مالیم 


کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته

برش ها را به فاصله 4 سانتی متر در سینی فر چیده و حدود 20 دقیقه به آن استراحت می دهیم .

بعد 20 دقیقه سینی را در طبقه وسط فر به مدت 15 تا 20 دقیقه با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم .مواظب باشین نسوزن 
اگه دوست داشتین روی رولت دارچینیتون پررنگتر بشه بعد پخت گریل روشن کنید ولی از پاش بلند نشین که نسوزه 





میتونین روی رولت هاتونو با هرچی دوست دارین تزیین کنید یا میل کنید مثل خلال بادام و شکلات . مارمالاذ . مربا ....


البته با خامه هم میشه روش گذاشت تا آب شه یا:

تخم مرغ و شیر و وانیل و شکر را با هم مخلوط کرده و حرارت میدیم تا لعاب دار شود و به عنوان سس روش بریزید