مربا سیب
سیب متوسط ۲ عدد
شکر ۱ پیمانه
شکر ۱ پیمانه
آب۲ پیمانه
آب لیمو۲ /۱ ق غذا خوری
اسانس وانیل ۱ ق چای خوری

سیب را به شکل مکعبهای ۱ سانتی متری خرد کرده، با شکر و آب میگذریم با حرارت متوسط بپزه تا زمانیکه آب مربا غلیظ بشه و سیبها به حالت شفاف
دربیان. ۱۰ دقیقه قبل از اینکه مربا حاضر بشه آب لیمو و اسانس وانیل را
اضافه کنین. آب لیمو از شکرک زدن مربا جلوگیری میکنه و همچنین عطر خاصی
به مربا میدهد.
آب لیمو۲ /۱ ق غذا خوری
اسانس وانیل ۱ ق چای خوری

+ نوشته شده در جمعه دهم آذر ۱۳۹۱ ساعت 21:46 توسط هستی
|