کرپ با طعم پیتزا
آرد : 2 پیمانه
تخم مرغ : 4 عدد
شیر: 3 پیمانه
شکر: 2 ق س
نمک : ½ ق چ
روغن مایع : 1 ق س
مایه میانی به میزان لازم
روغن سرخ کردنی به میزان لازم
مواد لازم جهت تهیه مواد میانی
(من در اینجا 3 مدل مواد برای داخل کرپ آموزش می دهم شما خود به دلخواه انتخاب کنید )
مدل 1)
سوسیس : 300 گرم
ژامبون : 300 گرم
قارچ : 200 گرم
فلفل دلمه ای : 1 عدد کوچک
پنیر پیتزا : 200 گرم ( بسته )
رب گوجه فرنگی : 3 ق س
سس گوجه فرنگی : 3 تا 4 ق س
نمک و فلفل وآویشن : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
=============
مدل 2)
سینه مرغ نگینی ریز خرد شده : 300 گرم
پیاز داغ : 2 ق س
ذرت پخته : 200 گرم
قارچ : 200 گرم
فلفل دلمه ای رنگی نگینی ریز خرد شده : ½ پیمانه
رب گوجه : 2 ق س
پنیر پیتزا : 200 گرم
نمک و فلفل و آویشن : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
==============
مدل 3)
گوشت چرخ کرده :300 گرم
پیاز داغ : 3 ق س
قارچ : 200 گرم
نخود فرنگی پخته : 100 گرم
فلفل دلمه ای : ½ پیمانه
پنیر پیتزا : 200 گرم
رب گوجه فرنگی : 3 ق س
نمک و فلفل و آویشن : به میزان لازم
روغن : به میزان لازم
=============
(طرز تهیه نان کرپ )
تخم مرغها را در کاسه ای شکسته نمک / فلفل/ شکر/ روغن مایع و شیر را افزوده و خوب با همزن دستی می زنیم تا یکدست و کاملا مخلوط شوند سپس آرد را کم کم اضافه کرده و مخلوط می کنیم و در آخرمایه کرپ را از صافی ریز رد می کنیم تا مایه کرپ صاف و یکدست شود .
تابه تفلون دیواره کوتاه به قطر 20 سانتی متر را با پنبه یا دستمال کاغذی و مقداری روغن چرب می کنیم و روی حرارت میگذاریم تا داغ شود.سپس با یک ملاقه کوچک از مایه کرپ برداشته و در تابه داغ می ریزیم طوری که یک لایه نازک کف تابه را بگیرد.وقتی خودش را گرفت با کمک دو دست بر می گردانیم تا طرف دیگر هم کمی رنگ بگیرد و طلایی شود (احتیاج به پخت زیاد ندارد چون دوباره کاملا سرخ می شود)همه کرپ ها را به همین صورت آماده می کنیم و روی هم می چینیم تا نرم بمانند.
برای مایه داخل کرپ 3 مدل مواد لازم ذکر کردم که می توانید به دلخواه آماده کنید و حتی مایه داخل کرپ را طبق سلیقه خودتان تغییر دهید یا چیزهای دیگری جایگزین کنید یا مثلا کرپ گیاهی درست کنید یا کرپ با گوشت ماهی پس مایه داخلش کاملا قابل تغییر است و دلخواه .من در اینجا مایه شماره 1 را توضیح می دهم که به شما کرپ با طعم پیتزا می دهد و خیلی خوشمزه است.
(طرز تهیه )
در تابه ای مقداری روغن می ریزم بعد که روغن گرم شد سوسیس های نگینی ریز خرد شده را اضافه و سرخ می کنیم. بعد قارچ های نگینی را اضافه کرده و اجازه می دهیم با سوسیس ها سرخ شوند .حالا ژامبون خورد شده / فلفل دلمه ای نگینی ریز خرد شده / رب گوجه / سس گوجه و نمک فلفل وآویشن را اضافه و کاملا مخلوط می کنیم در آخر پنیر را اضافه کرده و اجازه می دهیم آب شود و به همه جای مواد برسد تابه را از روی حرارت برمی داریم و کنار می گذاریم.
حالا نوبت پیچیدن کرپ ها است .قبل از شروع به پیچیدن کرپها 1 ملاقه کوچک از مایه کرپ برداشته و کنار می گذاریم.داخل هر نان را مقداری مواد گذاشته دو طرف نان را روی مواد آورده و تا می کنیم و بصورت رول می پیچیم و قبل از پیچیدن کامل مقداری از مایه ای را که کنار گذاشته بودیم را روی کرپ مالیده و رول می کنیم. مثل دلمه برگ مو انگشتی می پیچیم و برای اینکه نانها باز نشود مقداری از مایه ای را که کنار گذاشته بودیم را با قلموی تمیز آشپزی یا پشت قاشق روی نان کرپ مالیده و دو لایه را روی هم می آوریم تا کاملا بچسبد و در روغن باز نشود.همه نان ها را به همین صورت می پیچیم و کنار میگذاریم.
در تابه ای دیگر مقداری روغن می ریزیم و بعد از اینکه داغ شد کرپ ها را در روغن سرخ می کنیم چون نان های کرپ خیلی نازک و لطیف هستند حتما شعله را ملایم کنید چون زود می سوزند و هر طرف که سرخ شد بچرخانید تا همه جای کرپها طلایی شوند سپس از روغن خارج کرده و روی دستمال آشپزخانه بچینیدد تا روغن اضافی آنها گرفته شود حالا در ظرف سرو چیده و تزیین و سرو کنید.
این کرپها را می توانید از2 روز جلوتر آماده کنید و بپیچید و در ظرف در دارد چیده ودر یخچال نگه داری کنید و در شب مهمانی سرخ و استفاده کنید و یا حتی آماده کرده و در ظرف در دار داخل فریزر نگه داری کنید و در موقع استفاده یخ زدایی و سرخ کنید. که البته من این روش فریزری کردن رو خیلی نمی پسندم و موافقش نیستم . شما می توانید کرپها را با مواد میانی مختلف پیچیده و به صورت
سینی کرپ سرو کنید
مایه کرپ صاف شده و آماده برای ریختن در تابه
مایه کرپ ریخته شده در تابه
کرپ در حال طلایی شدن
مایه میانی سرخ شده و آماده بدون پنیر
مایه داخل کرپ بعد از اضافه کردن پنیر پیتزا
1 ق س مواد روی کرپ گذاشته و میپیچیم
کرپ را رول کرده و قبل از پیچیدن کامل انتهای نان را با قلمو از مایه ایی که کنار گذاشته بودیم میمالیم تا لایه ها هنگام سرخ شدن از هم باز نشوند
کرپهای پیچیده شده قبل از سرخ شدن
کرپها در خال سرخ شدن