پاستا چیکن آلفردو
پاستا .... یک بسته
سینه مرغ .... یک عدد
خامه ... یک پیمانه
سیر .... 4 حبه
جعفری ساطوری .... 3 ق غ
پیاز .... 1 عدد درشت
کره .... 50 گرم
پنیر پارمزان رنده شده .... 1 پیمانه
جوز هندی .... کمی
شیر .... یک پیمانه
آرد .... 2 قاشق غذاخوری
دستور تهیه:
1 - پاستا را در آب جوش ریخته زمانی که نرم شد آبکش کنید و کنار بگذارید.
2 - مرغ را در ظرفی جدا با کمی نمک و فلفل و یک عدد پیاز کوچک آب پز کرده و بگذارید خنک شود.
3 - سیر و پیاز را رنده کرده در کره کمی تفت دهید. آرد را اضافه کرده کمی تفت دهید و شیر را آرام اضافه کنید هم زرده تا آرد گلوله نشود. سپس مرغ را ریش ریش کرده و کمی با مواد حرارت دهید . خامه و جوز هندی رنده شده را به همراه کمی نمک و فلفل اضافه کنید وقتی مواد کامل مخلوط شد پاستا را اضافه کنید و کمی حرارت دهید در آخر جعفری ساطوری را بریزید و پس از 2-3 دقیقه مواد را از روی حرارت بردارید.
4 - پاستا را در ظرف مناسب کشیده و پنیر پارمزان را همان زمان که پاستا را کشیدید بر روی آن بدهید تا با حرارت پاستا کمی آب شود.
5 - میتوانید از تکه های فلفل دلمه ای رنگی یا فیله گوجه یا نخود فرنگی و یا قارچ نیز در این غذا استفاده کنید .