مواد لازم:
به .... 2 کیلو
لیمو ترش .... 4 عدد
شکر.... 2 کیلو
آب .... 1 لیتر 



دستور تهیه:
1 - به ها را شسته و چهار قاچ نمایید . هسته های آنها را خارج کرده و آب آنها را بگیرید و در صافی یا یک پارچه آستری تمیز بریزید تا هیچ گونه اضافاتی در آن نباشد .
2 - شکر را با یک لیتر آب مخلوط کرده و میگذاریم روی حرارت تا چند قل بزند .
3 - آب به و آب لیمو را که از صافی گذرانده ایم به شربت میفزاییم و میگذاریم چند قل بزند و کمی غلیظ شود.
4 - شربت را در شیشه تمیز و خشک ریخته و در یخچال نگه میداریم . و در زمان لازم با آب و یخ مخلوط کرده و برای پذیرایی آماده میکنیم.
نکات :
1 - استفاده از آب لیمو تازه بسیار بهتر است ولی اگر در دسترس نبود از نصف پیمانه آب لیموی دست افشان هم میتوانید استفاده کنید.
2 - در زمان سرو میتوانید چند برش لیموی تازه هم در لیوان اضافه کنید.