فیله بوقلمون نودلی
مواد لازم و طرز تهیه:نودل ...................يك بسته
فيله بوقلمون........ به اندازه لازم
پیاز.................... یک عدد
نمك و فلفل
زعفران
ليمو ترش
فيله بوقلمون........ به اندازه لازم
پیاز.................... یک عدد
نمك و فلفل
زعفران
ليمو ترش
فيله هاي را به صورت باریک و بلند خرد میکنیم پیاز را نیز خرد کرده به همراه نمک و فلفل و زعفران دم کرده و آب لیمو ترش میگذاریم تا خوب مواد به خورد فیله ها برود.
نودل ها رو مثل ماكاروني مي جوشانیم با اين تفاوت كه آب نودل ها بايد كم باشد و بيشتر بايد بجوشانیم تا لعاب نودل ها در بياید.
بعد آبكش مي كنيم و يه كمي آب سرد روی نودل ها ميريزيم تا به هم نچسبد.
بعد فيله ها رو به سيخ چوبي مي زنيم و نودل ها رو دور فيله ها مي پیچانیم.
يكي يكي انجام میدهیم و بعد توي روغن داغ زياد سرخ ميكنيم در حدی که رنگ نودل ها طلایی شود.
حالا با سبزیجات بخار پز میتوانید تزئین و میل کنید.
+ نوشته شده در سه شنبه هفتم خرداد ۱۳۹۲ ساعت 18:21 توسط هستی
|