مواد لازم:

خمیر بریزه که فک می‌کنم برا تارت ازش استفاده می‌کنن.یا خمیر هزار لا ۱ عدد(حدود ۲۳۰ گرم)


کدو سبز ۳۵۰ گرم

هویج ۳۵۰ گرم

نمک به میزان لازم

روغن زیتون ۲ قاشق غذا خوری



سٔس بشامل(سٔس سفید)

مواد لازم:

شیر ۳۰۰ گرم

کره ۲۵ گرم

تخم مرغ ۲عدد متوسط

آرد ۲۵ گرم

جز هندی ۱/۴ قاشق چای خوری

پارمیزان رنده شده ۴۰ گرم

نمک به میزان لازم



برای درست کردن این کیک اول از سٔس بشامل شروع می‌کنیم.کره رو توی قابلمه می‌ریزیم میذاریم یکم آب بشه بعد آرد رو اضافه می‌کنیم و میذاریم تا یکم تفت بخورن باهم بد شیر رو که به دمای محیط رسیده به کره و آرد اضافه می‌کنیم و خوب مخلوط می‌کنیم.بعد جز هندی و نمک رو اضافه می‌کنیم و آنقدر بهم می‌زنیم تا یه کرم صاف و یکدست داشته باشیم.وقتی‌ که سٔس آماده شد داخل یک کاسه می‌ریزیم و میذاریم تا به دمای محیط برسه.در این فاصله کدو و هویج‌ها رو خیلی‌ نازک از درازا قاچ می‌کنیم.باید خیلی‌ نازک و یک دست خورد بشه. به اندازهٔ ۲ میلی‌متر.وقتی‌ که همه را خورد کردیم یک ظرف تارت یا قالب کیک (من خودم از قالب کیک استفاده کردم)برداشته کره میمالیم سپس خمیر بریزه یا خمیر هزار لا رو در قالب پهن می‌کنیم و اضافاتش رو که از قالب بیرون زده میبریم.بعد سٔس بشامل را برداشته و ۲ عدد تخم مرغ و پنیر پارمیزان را به سٔس اضافه می‌کنیم و خوب هم می‌زنیم تا یک دست بشن.و سٔس را داخل قالب کیک که از قبل با خمیر پوشوند بودیم می‌ریزیم.بعد شروع می‌کنیم به چیدن سبزیجات به صورت افقی(جوری که پوست کدو یا بهتره بگم قسمت نازک کدو و هویج یکی‌ داخل سٔس بشامل و دیگری باید به بیرون بمونه)نمیدونم خوب توضیح دادم یا نه شاید توی عکس متوجه بشید .دور قالب رو اول کدو بعد هویج میذاریم یعنی‌ ۱یک ردیف کدو یه ردیف هویج بچینید تا به وسط کیک برسید.بعد روی مواد رو آروم با قلمو روغن زیتون بمالید.نمک و فلفل بزنید.و در فری که از قبل گرم کردین با دمای ۱۸۰ درجه به مدت ۵۰ تا ۶۰ دقیقه بگذارید.البته دما فرها متفاوت حواستون باشه!!