رولت کالباس
شیر 4/1 پیمانه
روغن مایع 4/1 پیمانه
تخم مرغ 3 عدد
نمک 4/1 ق چ
مواد لازم برای داخل کرپ:
سیب زمینی آبپز و رنده شده 2 عدد متوسط
خیار شور نگینی خرد شده 3 تا 4 عدد
جعفری ریز شده 3 ق غ
پیازچه ریز شده 2 تا 3 عدد
کالباس ورقه ای یا ژامبون 8 ورق
سس مایونز به میزان لازم
همه مواد کرپ را با هم در مخلوط کن ریخته و 3 ثانیه مخلوط میکنیم تا یکدست
شود و یا با همزن دستی هم میزنیم و اگر آرد گلوله شد از صافی ریزی رد
میکنیم .ماهی تابه مستطیلی را با دستمال کمی چرب میکنیم احتیاج به روغن
زیادی نداردمایه کرپ را درماهی تابه ریخته و در همه جای تابه پخش میکنیم و
اجازه میدهیم بپزد سپس بر میگردانیم و طرف دیگر را هم میپزیم .اگر تابه شما
بزرگ باشد 1 نان کرپ خواهید داشت ولی اگر مستطیل تابه کوچک باشد میتوانید
با همین مواد 2 عدد نان کرپ تهیه کنید (اگر تابه هپی کال در دسترس دارید
میتوانید از آن استفاده کنید و 2 عدد کرپ تهیه کنید)کرپهای آماده را روی
دستمالهای پارچه ای تمیزی انداخته و با دستمال رول میکنیم وکنار می گذاریم
تا کاملا خنک شوند
برای تهیه مواد داخلی کرپ سیب زمینی را در کاسه ای
ریخته و با خیار شور پیازچه جعفری نمک و فلفل و مایونز مخلوط میکنیم.
کرپهای خنک را باز میکنیم روی آنها را یک لایه سس میمالیم ورقهای ژامبون را
روی کرپها می گذاریم و روی ژامبونها را با سالاد میپوشانیم انتهای کرپ را
خالی میگذاریم تا موقع پیچیدن مواد از رولت بیرون نریزند کرپها را رول
میکنیم و در یخچال قرار می دهیم تا خنک شوند و فرم بگیرند .بعد از استراحت
در یخچال رولتها را برش میدهیم و با هویجهای قالب زده یا لبو و نعنا تزیین
میکنیم نوش جان /مریم
نکته:کرپها باید حتما خنک باشند وگرنه مایونز به روغن میافتد