مواد لازم
سبزی آش یک و نیم کیلوگرم
رشته آشی نیم کیلو گرم
نخود ، لوبیا و عدس نیم کیلوگرم
پیاز 2 عدد
آرد ذرت 1 الی 2 قاشق غذاخوری
پیاز داغ به میزان لازم
سیر داغ به میزان دلخواه
نعناع داغ به دلخواه و به میزان لازم
کشک به میزان لازم

فلفل و نمک و زردچوبه و ادویه و روغن به مقدار لازم





طرز تهیه
حبوبات رو که از شب قبل خیس کنید و توی این مدت چند بار‌ آب اونا رو عوض کنید و بعد جدا بپزید.
پیاز رو تفت بدید، سبزی رو اضافه کنید و تفت بدید. وقتی تا حدودی تفت خورد، زردچوبه و ادویه بزنید و آب بریزید و اجازه بدید تا سبزی کاملا بپزه.
بعد آرد رو در کمی آب سرد حل کرده و کم کم در حالی که آش رو هم میزنید به اون اضافه کنید.
حبوبات رو هم اضافه کرده و بعد هم رشته آماده رو بریزید. نمک و فلفل رو اندازه کنید و شعله رو کم کنید تا آش جا بیفته.
کشک رو هم طبق دستور با کمی آب مخلوط کرده و 20 دقیقه بجوشونید.

آش که آماده شد با سیر داغ، پیاز داغ، نعناع داغ و کشک تزیین کنید.

****نکات
*سبزی آش شامل تره ، جعفری ، اسفناج ، گشنیز است.
*من توی سبزی آش شوید هم میریزم، خیلی خوش عطر میشه.
*هر چی گشنیز و شوید و اسفناج آش بیشتر باشه، خوش عطر تر میشه.
*فصولی که سیر تازه هست, میتونید به سبزی آش, سیر تازه هم اضافه کنید.
*اگر به آش رشته, کمی آب گوشت اضافه کنید, به شرطی که طعمش غالب نشه, ولی مزه گوشت خیلی خفیف معلوم باشه, عالی میشه!
*حبوبات رو حتما از شب قبل خیس کنید تا نفخش از بین بره.
*هر چی زمان پخت سبزی بیشتر باشه، آش جا افتاده تری دارید.
*میتونید به جای آرد ذرت از آرد سفید هم استفاده کنید.