اول بگم که تارتلت یعنی چی ؟ میدونین که تارت همیشه تو ظرفهای بزرگ درست میشه اگه همون خمیر رو تو ظرفهای کوچیک درست کنن میشه تارتلت یکی از اردورهای خوشمزس البته اونایی که ذرت رو دوس دارن خلاصه من بهتون توصیه میکنم برای یه بارم شده امتحانش کنین ضرر نمیکنین




این مقادیری که بهتون میگم تقریبا 12 دونه تارتلت بهتون میده 

مواد خمیر تارتلت : 125 گرم کره یا مارگارین /150گرم آرد /100 گرم آرد ذرت/80 گرم پنیر پارمسان /1عدد تخم مرغ درشت /نمک

فیلینگ تارتلت:4عدد پیازچه /2تا حبه سیر/1قوطی کنسرو ذرت یا 1پیمانه/200 میلی لیتر خامه/60 گرم پنیر پارمسان /نمک فلفل وآویشن/کره برای تفت دادن

اول سیر را له میکنیم با پیازچه وکره میذاریم تفت بخوره بعد ذرت را اضافه کرده وخامه البته من مقدار خامه را کمتر ریختم واینقدر روی حرارت ملایم میذاریم تا کمی غلیظ بشه




پارمسان را بهش اضافه میکنیم




وآویشن را اضافه میکنیم 

حالا خمیر تارتلت را درست میکنیم خمیرش خیلی راحته تمام مواد را با هم مخلوط میکنیم




باهم ورز میدیم تا خمیر یکدستی درست بشه




بعد مقداری از خمیر را برداشته داخل قالب میذاریم وبهش فرم میدیم قالب احتیاج به چرب کردن داره چون خودش به اندازه کافی کره داره




داخل قالب گذاشتیم قالب رو داخل فر 180 میذاریم بمدت 12 تا 15 دقیقه تا مرحله اول پخت انجام بشه بعداز این مدت زمان از فر در آورده مواد فیلینگ را داخلش میریزیم 



ودوباره در فر 180 این بار به مدت 8 تا 10 دقیقه در فر میذاریم وبعد از این زمان نوش جون میکنید




طعم این اردور خیلی به ذرت مکزیکی نزدیکه خلاصه درست کنین وحالش رو ببرین


منبع : http://faranakkitchen.persianblog.ir