آرد سفید 1پیمانه

ارد ذرت 2ق س

بکین پودر 1و1/2ق چ

مارگارین 3ق س

تخم مرغ 1عدد

شیر 3/4 پیمانه

نمک کمی

پودرپیاز 1ق چ


اول از همه سوسیها را یک خلال دندون بهش میزنیم چون با خلال دندون میخوایم سرخش کنیم

بعد تمام مواد خشک را باهم مخلوط وسپس مارگارین را باهاش مخلوط میکنیم بعد تخم مرغ وشیر اینقدر باید شیر بهش اضافه کنیم تا بصورت ماست سفت دربیاد من تخم مرغ درشت استفاده کردم مقدار شیرش همین مقدار شد شاید شما مجبورشین بیشتر اضافه کنیدبعد سوسیها را با خلال دندون توی این مواد میزنیم ودر روغن فراروان یا سرخ کن سرخش میکنیم بعد که خوب سرخ شد از روغن در آورده روی دستمال آشپزخانه میذاریم تا روغن اضافیش گرفته بشه برای دیدن عکسهای مراحل کار روی لینک ابی زیر کلیک کنید
http://faranakkitchen.persianblog.ir