توپهای شکلاتی
ابتدا بیسکویتها را در دستگاه غذاساز بریزید و پودر کنید .
شکلات شیری و کره را به روش بن ماری (روی بخار آب) ذوب کنید .
شکلات شیری و کره را به روش بن ماری (روی بخار آب) ذوب کنید .
حالا همه مواد ( بیسکویت پودر شده و شکلات شیری و کره ذوب شده و پودر نارگیل و سیروپ شکلات ) رابا هم خوب مخلوط کنید تا به صورت خمیری درآید اگه هنوز به حالت خمیری نرسیده کمی دیگر سیروپ شکلات اضافه کنید و از خمیر به اندازه یک گردوی کوچک برداشته و در دست فرم دهید و توی کپسولها بگذارید و با خلال بادم و پسته تزئین کنید.و بگذارید درون یخچال تا به مدت 30 دقیقه بماند و بعد از آماده شدن نوش جان کنید.
+ نوشته شده در چهارشنبه هجدهم بهمن ۱۳۹۱ ساعت 0:52 توسط هستی
|