دستور تهیه:
آرد، پنیر خرد شده، سبزی خرد شده، خمیرمایه، روغن زیتون، نمک، و شکر را در کاسه بزرگی می ریزیم.
آب را کم کم به مواد داخل کاسه اضافه کرده و با بقیه مواد مخلوط می کنیم.
خمیر نرم و لطیفی بدست می آید که باید برای ۵ دقیقه ورز داده شود.
خمیر را داخل کاسه چرب شده قرار داده و روی آن را با حوله تمیزی می پوشانیم.
خمیر را برای مدت ۲ ساعت در جای گرم قرار داده تا پف کند.
مجدداْ خمیر را کمی ورز می دهیم.
مقداری خمیر، به اندازه نارنگی جدا کرده و در کره ذوب شده غلطانده و داخل قالب قرار می دهیم.
روی نانها کنجد، سماق، زیره یا سیاه دانه می پاشیم.
مجدداً ۱ ساعت استراحت می دهیم.
نانها را در فر داغ با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار داده تا آماده شوند