بادمجان سوخاری
طرز تهیه
بادمجانها رو پوست بگیرید, نمک بپاشید و اجازه بدید تا برای ۱ ساعت بمونه تا تلخی شون گرفته بشه و بعد اونا رو بشویید و خشک کنید.
در یک کاسه, تخم مرغ رو بشکنید, با چنگال بزنید تا باز بشه و به اون, آرد سفید و شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه!
بعد نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط کنید.
در یک ظرف جدا, آرد سفید رو بریزید, کمی نمک و فلفل و پودر سیر و زردچوبه و ادویه کاری اضافه کنید و مخلوط کنید.
بادمجانها رو اول توی مخلوط تخم مرغ و بعد در آرد سفید بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.
***نکات
*برای گرفتن تلخی بادمجان, یا روی اونا نمک بپاشید, یا اونا رو در آب نمک غلیظ بذارید.
*این غذا مربوط به شهرستان داراب هست.
*دارابی ها به آرد سفید, هیچ ادویه ای اضافه نمیکنند, شما هم میتونید اون مدلی درست کنید.
بادمجانها رو پوست بگیرید, نمک بپاشید و اجازه بدید تا برای ۱ ساعت بمونه تا تلخی شون گرفته بشه و بعد اونا رو بشویید و خشک کنید.
در یک کاسه, تخم مرغ رو بشکنید, با چنگال بزنید تا باز بشه و به اون, آرد سفید و شیر رو اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا یکدست بشه!
بعد نمک و فلفل اضافه کنید و مخلوط کنید.
در یک ظرف جدا, آرد سفید رو بریزید, کمی نمک و فلفل و پودر سیر و زردچوبه و ادویه کاری اضافه کنید و مخلوط کنید.
بادمجانها رو اول توی مخلوط تخم مرغ و بعد در آرد سفید بزنید و در روغن داغ سرخ کنید.
***نکات
*برای گرفتن تلخی بادمجان, یا روی اونا نمک بپاشید, یا اونا رو در آب نمک غلیظ بذارید.
*این غذا مربوط به شهرستان داراب هست.
*دارابی ها به آرد سفید, هیچ ادویه ای اضافه نمیکنند, شما هم میتونید اون مدلی درست کنید.
*بادمجانها رو توی یک ظرفی مثل شیرجوش سرخ کنید که روغن روی اونا رو بگیره!
منبع : www.chefgilda.com
+ نوشته شده در دوشنبه شانزدهم بهمن ۱۳۹۱ ساعت 15:10 توسط هستی
|